Publikováno Říjen 20, 201311 r Jaky mate ovladač šibru? Ja mam viz obrázek a chtěl bych tam tam ten hezčí nevíte někdo cislo dílu popř cenu ? Ted za jízdy se občas samo otvírá a zavírá takže ten přepínač je ko nebo zabordalereny.
Říjen 20, 201311 r Autor Sry foto tu A toto se mi zda tak do Felicie dobry ale do supa ?! Upraveno Říjen 20, 201311 r od Michal878
Říjen 21, 201311 r Ahoj, doma máme SUP II sedana v eleganci a ovládání šíbru je stejné jako na tvém obrázku.
Prosinec 23, 201311 r Autor Dnes sem učiniil nový poznatek ! Jebalo mi okno za jizdy (otviram zaviram a tak furt dokola) tak sem dnes rozevral ovladač abych ho vyčistil a přišel sem na to že je tam v něm ukryto i tlačítko, když je ovladač v poloze aby okno bylo zavřeno tak pak funguje jak kolibka a ovladá se sním to tlačítko, jako nepřišel sem na jeho využití pouze jen když necham okno oteveřené a vytahnu kliče a pak už nejde dovřít a otočím ovladač do aviraci polohy tak se vlastně nic nestane a když zasunu zas kliček tak se furt nic neděje ale když pak zmačknu tlačítko tak se to dovře ale to se mi pohodlnější zdá prostě zašibovat doleva doprava a zavře se to taky. Zkoumal to někdo ?
Prosinec 23, 201311 r Myslíš u combi? Tam se přimačknutím přední části ovladače ke střeše vyklopí okno a přimáčknutím směrem k zemi se zavře... Aha sedan, to máme bez okna... Upraveno Prosinec 23, 201311 r od waikiki
Březen 18, 201411 r Věděl by někdo o kolik cm je snížený strop v případě originálního střešního okna (Sup sedan 2014) ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.