Jiří Lapuník Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Zdravím všechny chtěl bych se zeptat mám z Columbuse z roku 2009 a rád bych se zeptal čím by jste mi ho doporučily nahradit jelikož už se jedná o 4 roky staré rádio tak mne zajímá co je v tehle dobé asi nejlepší...... samozřejmě mi jde o zachovani funkčnosti Bluethoot ovladani radia přes volant senzory apod......Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Tak to si ho nech. Pokud chceš funkčnost všeho. Co ti vadí na 4 roky starém radiu? Věk? Pokud funguje, proč ho měnit? Mapy dáš nové, update FW také provedeš, tak jaký je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Nejlepší je přehrát nový software a získat tím nové funkce: radiotext, zobrazení rychlostních omezeních, možnost přidání vlastních POI bodů, možnost dodělání hlasového ovládání atd....v případě přehrání u mě je možno ještě: přepínání barevného menu(v noci bílé menu ve dne zelené menu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lapuník Vloženo 29. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Tak to si ho nech. Pokud chceš funkčnost všeho. Co ti vadí na 4 roky starém radiu? Věk? Pokud funguje, proč ho měnit? Mapy dáš nové, update FW také provedeš, tak jaký je problém? radio je v pohodě ale jak řikaš zastaralý mapy a taky sem chtěl něco na čem mi pujdou přehrat pisničky přes bluethoot volani mi sice jde ale ne přehravat hudbu dale taky vice formatu hudby než jen MP3 taky filmy že jdou jen z DVD a ne filmy z AVI nebo DivX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 přehrávání hudby vyřešíš výměnou HF jednotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lapuník Vloženo 29. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) pry nová stoji 23000 proto sem se pta na radio ale díky Editováno: 29. Říjen 2013, autor: Jiří Lapuník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) Nestojí 23 stojí 5 přímo u škodule. Někdo tě tahá za fusekli. Pak propojit audio drátky a nakódovat. Zkus oslovit někoho, kdo to tu dělá. Také to mám za sebou. Pak cokoliv přehraje mobil (hudba) hraje z reproduktorů. Co se týká DVD, tak to řeším převodem avi na DVD. Při ceně disku kolem 5 korun je to bez problémů. Je to pravda o čase, který s tím strávíš, ale já mám stejně vše raději na DVD a na avi moc nekoukám kvůli většinou mizerné kvalitě. Možná pokud by byl aktivovaný vstup na navi a propojil jsi ho s telefonem, šlo by i přehrávat videa z telefonu. A pak by jsi vyřešil i to video. Editováno: 29. Říjen 2013, autor: waikiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.