Pawouk Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 "Škoda Octavia nově i s XDS, za 400 Kč navíc. Kdo si od listopadu objedná pro Octavii sportovní podvozek, dostane navíc i elektronický systém XDS." http://www.auto.cz/skoda-octavia-nove-xds-400-kc-navic-77448 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 aktivují ho, u mé šel taky aktivovat přes VAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) může někdo potvrdit toto tvrzení? ...to by mě opravdu zajímalo, zda jde XDS aktivovat jen přes VAS ! tedy i u vozidla bez sportovního podvozku.... volal jsem do servisu, prověří mi to, nicméně mají obavu, že oficielně to VAS nepovolí... ale zkusí to na předváděčce.. Editováno: 24. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 hravče: psal mě to ferda52, skoro jedině kdo umí hodně s VASEM. na moje bývalé OCT II FL 2.0 TDI CR MR 2012 s vinkem, ověřil že XDS lze aktivovat přes VAS, nevím proč se ptáš autorizáku, když nevědí nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) ....ty jsi na té své OCT II FL 2.0 TDI CR MR 2012 měl nebo neměl sport. podvozek? Editováno: 25. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 (editace) trošku ot: se ptáš blbě, myslíš že bych něco vypustil přes keyboard co není pravda? to byla normální levná ambientka+ dodělaná, takže rozhodně snížený podvozek tam nebyl. Editováno: 25. Říjen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 kokta7: Bylo to nejak znat na jizdnich vlastnostech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 jak jsem jel s RS co to měla tak to znát je, nicméně je znát i dynamické řízení, to možná ještě víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 XDS Plushttp://www.autorevue.cz/5-technickych-reseni-ktere-ma-octavia-rs-jako-prvni-skodovka/ch-48716 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) takže, značkový servis se snažil na předváděčce aktivovat XDS - nepustí je to přes online, prostě když vozidlo dle vin nemělo XDS nejde provést aktivace (viz zde jiné komentáře na fóru k O III) Servis to zkoušel to na O II FC a tam to šlo bez problému.... Můj dotaz, umíte to někdo další mimo ferdu25 aktivovat? Editováno: 29. Říjen 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Takže ve Škodovce nešlo o zabránění krádežím infotaimentu, ale hlavně aby si nikdo nemohl "vylepšit" auto za lepší peníz než sama nabízí. Začíná se mi stýskat po mojí OII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 takto bych to neviděl... nemyslím si, že je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) umí igor v bratislavi ježiši hravče, proč myslíš že dělali online? aby vše měli pod 100% dohledem. tzn načipuješ si auto, online pozná že tam máš rozdílnou konfiguraci či rozdílnou velikost jednotky a propadá ti záruka... Editováno: 29. Říjen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 ok a proč ne... kdybys byl výrobce něčeho na co držíš záruku a čeho tě stál vývoj hafo, nejednal bas jinak... podobně bysme tu mohli rozebírat prč výrobci sw řeší složitá licenční čísla, proč sw rovnou nerozdávají zdarma, že ano.... a tak by se dalo pokračovat víte proč skončila prvobytně pospolná společnost? protože započala dělba práce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 umí igor v bratislavi ježiši hravče, proč myslíš že dělali online? aby vše měli pod 100% dohledem. tzn načipuješ si auto, online pozná že tam máš rozdílnou konfiguraci či rozdílnou velikost jednotky a propadá ti záruka... můžeš mi napsat jeho správný nick nebo kontakt na něj, kontaktoval jsem po vyhledání Igor BA a ten mi odepsal, že je to omyl, že on nic, on muzikant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Ahoj, už jste prosím někdo XDS dodatečně aktivovali v oficiálním servisu? Bylo to bez problémů? Pokud ano co za to ŠA chce Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) nejde to, viz výše, nejde nastavit jejich systémem nic co není orig. z fabriky.... vznášel jsem dotaz do ŠA k doprogramovávání funkci, odepsali mi: dle informace od příslušného oddělení naší firmy nebude Vámi požadovaná dodatečná aktivace těchto funkcí možná. S pozdravem, Mgr. Bohuslav Brojer | PST - Péče o zákazníka ŠKODA AUTO a.s. | V. Klementa 869 | 293 60 Mladá Boleslav | Czech Republic Editováno: 3. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 @frazi hodně lidí po česku má diagnostiku, někoho zkontaktuj a aktivují ti co chce, rozhodně to nechtěj po autorizáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 nicméně si je potřeba uvědomit že při tomto způsobu o všechna nastavení při návštěvě servisu, po napojení na jejich diagnostuku a přehrávání sw v některé z jednotek o nastavení příjdeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 tak si hold koupíš kabel domu no, nestojí svět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 díky všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro9999 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Mám 1,8 TSI 4x4, takže predpokladám, že XDS mám funkčné. Niekoľkokrát sa mi stalo, že pri rýchlostiach cca 50-60 km/h na nerovnej asfaltke mi pípol maxidot a napísal "zásah ESP". Ak som mal vtedy zapnutý tempomat, tak ten sa vypol. Predpokladám, že pri jazde cez nejaký hrboľ sa koleso natoľko odľahčilo, že systém zareagoval. Máte podobné skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2014 A to jsi jel rovně, nebo do zatáčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 no to by mě také zajímalo co to a kdy to... takovou hlášku jsem nezaznamenal, naopak, jsem šel v sobotu při nájezdu na D1 v Brně pod Bohunicema směr Bratislava (zde: 49°10'1.546"N, 16°32'28.951"E) do pěkného smyku, předek krásně držel, zadek se zavlnil, kdy evidentně ESP zareagovalo (kdyby ne, vytvořil bych další stopu na betonových svodidlech v té zatáčce) a dokonce se přitáhly předpínače pásů, je pravda, že mi pěkně zalepilo (předpínače k tomu přispěly), ale rozblikala se jen kontrolka trakce, které jsem si všiml, když jsem povědomě mrknul na tachometr jak rychle vlastně jedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epi Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Nedávná podobná zkušenost jako Hravec. Stoupáček, kousek přede mnou X5 M, tak si říkám jak ho dojedu, levá zatáčka, trochu to říznu a proti mě kamion. Takže instinktivně zamezení střetu, mrsknu pravá, prdel ujíždí, ESP zasahuje, levá, srovnáno, haxna z plynu. Já mám následně lepivec v trenýrkách, páč sem mohl rýt ten cca 15-ti metrový sráz dolů. Vzívám aláha, že neseslal vláhu a tak to na cestě i při uvedeném manévru pěkně drželo. Ani v tomto případě jsem však na maxidotu žádnou hlášku o zásahu ESP nenašel, byť kontrolka evidentně problikla. Jinak O3 2.0TDI 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.