misho4 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Ahojte, mam otazocku skusal som hladat ale nenasiel som nic podobne, mam problem s tym ze mam na zadne plato dorobene repro , su tazsie ako prazdne plato a preto sa mi stava ze mi padne zadne plato nizsie, je to zrejme sposobene ulomenymi plast. nozickami na tom plaste od repro na lavo ked otvorite kufor. Mate niekto skusenosti s demontazou / montazou tohto plast. dielu? Mate nejaky napad, ako vystuzit tie plasty aby mi tam aj to zasie plato v pohode drzalo? Dik Miso PS: F1 1.4 16V, HB, 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikkk menglikkk Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 (editace) Ahoj, měl jsem ten samý problém, také mám v platě repro tak jako ty, otevíral jsem kufr a vždy se mi zaseklo plato o ty packy,které to měli držet, zkoušel jsem to řešit zakrácením šnůrek co ti drží samotné plato,ten problém byl vyřešený než se šnurky opet povolili,tak jsem šel na to po staru,vzal jsem kus drřevěné tříšky a oddělal jsem ten tapec co přiléha k levému boku,je tam přístup k levým světlum a levém zadnímu navíjči pásu,je tam vidět rovnou holá kasle - podbeh - dal jsem to tam tak,aby se to zašprajcovalo o ten blatník a celou tu plastovou podpěru jsem zvedl,tím se to zase dostalo do správného uhlu a plato drží zase krásně jak má samozřejmě,kdo by měl lepší radu sem s ní fabia r.2000, 1.9 sdi Editováno: 10. Listopad 2013, autor: honzikkk menglikkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misho4 Vloženo 15. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Super. Dakujem vyskusam. Popravde napadlo ma aj toto. Ale chcel som nieco sofistikovanejsie ;-) este ma napadlo zavesit to plato aj na casti pri kufry a uchytit to o strop 5tych dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Ja som mal ten isty problem. A vyriesil som ho takto. Na boku kde je ten odkladaci priestor, som spravil dieru a vlozil repraky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.