rooc Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 zdar pánové.., už 3 den mám na autě takovou anomálii.., otočím klíčkem., vše se rozsvítí...a když otočím do druhé polohy..., tak nic.., když vytáhnu klíček..., tak normálně začne startovat..., dnes jsem ho nahodil až na 4 pokus.., nerad bych někde zůstal stát.., na co se mám kouknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Když otočíš klíčkem do II polohy a nezačne to startovat, cvakne alespoň stykač na startéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 31. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 zdá se mi .., že nic neslyším..., ale na další pokus to jde normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Měl jsem něco podobnýho, jednou jo, jednou ne, za tepla žádnej problém, ale kolem nuly a níž to startovalo jen na náhodu. Byl mi vyměněn takovej oříšek ve spínačce a od té doby byl klid. Zkus to rozebrat a podívat se na tu spínačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 podívej se u baterky.... četl jsem,že nemoc je zlomenej kabel od baterky,myslim kostru... ale jen jsem četl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Viděl bych to spíš na vyběhanou spínací skříňku. Nemoc VW Zkus ten klíček zatlačit při startování směrem doprostřed k volantu. Pokud to bude startovat, je to spínačka... Ta spínací vložka stojí kolem tří stovek... Anebo jak píše Ďurin, ale při té ceně možná zbytečné... Editováno: 6. Únor 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.