Trautenberk Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Já umyl 30.12 z důvodu pojistky, tak nějak to bylo, a od té doby ne, což je kdyby 14 dní, ale vypadá stejně jako poslední foto co jsem sem dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Taky máme obě auta hooooodně dlouhou dobu nemytá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 No u me pres leto kdyz to tyden neumyji tak to mam taky hodne dlouho nemyte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Fotené asi dve hodiny pred tým ako do mňa nabúrali. Zajtra idem na obhliadku vozidla, takže ho asi budem musieť umyť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) ehm, konečně jedno z mála špinavých aut Editováno: 13. leden 2014, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 No u me pres leto kdyz to tyden neumyji tak to mam taky hodne dlouho nemyte :D Hele ty se zase chytáš písmenek tak speciálně pro ASPIRA auta jsou mytá někdy naposledy v září/říjnu už si ani nepamatuju 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 2014-01-09 13.48.10.jpg2014-01-09 13.48.20.jpg2014-01-09 13.48.35.jpg2014-01-09 13.48.41.jpg Fotené asi dve hodiny pred tým ako do mňa nabúrali. Zajtra idem na obhliadku vozidla, takže ho asi budem musieť umyť. Co se stalo? Máš to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Riešim to vo svojom vlákne, odkaz je v mojom podpise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2014 To říkám furt zbytečné mýt auto přes zimu Kdo tu ještě neumýval přes zimu ? já jsem na něj, ještě ani nešahnul, krom předniho okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Ja si nesahl ani na to okno prozatim jen skrabka a sterace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Dajte mi čas a bude to ja v tomto videu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Asi ti musím dať školenie o tom, že ako sa má zašpiniť auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ja by som navrhoval zmeniť trošku pravidlá súťaže: Nejde o to, kto ako dlho auto neumyje. Ale o to, kto ho má najviac zasraté... To je podľa mňa v skutočnosti hlavná myšlienka. A oveľa jednoduchšie sa to potom aj vyhodnocuje. Stačí foto. Takže toto je po jednej 1000 km ceste: A toto je počas ďalšej 1000 km cesty: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Potom ale prosím diskvalifikovať každého kto parkuje v garáži. Ja sa snažím, ale po daždi je auto stále o niečo čistejšie. Ťažko sa súťaží proti ľudom ktorí majú možnosť si špinu zakonzervovať v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Garaz nemam, len pristresok. Ale zadok mi trci von, teda nie mne ale autu...pred autom je zatial par veci tak nemozem dalej auto posunut -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ale no tak pravidla tu byla dane a pokud chcete vyjimky delat a ukazovat jak je mate spinave tak muzete tady http://forum.skodahome.cz/topic/57541-tak-se-pochlubte-cunata-d/ ostatni tu chcou dokazat a ukazat kdyz se auto nemyje celou zimu jak to bude vypadat kazdy mesic az do konce zimy. A pokud si prosadite zmenu zde v tematu tak vam dekuji ze zde unas na morave jak bylo krasne a teploty nad 10 stupnu ze jsem to neumyl a jezdil jako prase. Takze co ? Nechame to tak jak to je a ti co chcou ukazat jak umi jen zaspinit auto nekde na poli at se ukazi v tom tematu co tu uz je zalozeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 V pohode. To je len návrh. Ja by som to psychicky neuniesol auto celú zimu neumyť... Ale občas ho mám zasraté dosť... Pokiaľ ale ostatní chcú pôvodné pravidlá, nebudem Vám kaziť súťaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Ja by som navrhoval zmeniť trošku pravidlá súťaže: Nejde o to, kto ako dlho auto neumyje. Ale o to, kto ho má najviac zasraté... Něco takovýho tady už je. Buď Nejšpinavější fabie nebo Nejšpinavější auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Dnešná zamrznutá špindirka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Pekna taky budu muset uz udelat foto uz se blizi konec mesice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 ja robím foto skôr náhodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 tak kolik nás zbývá kdo mi auto naposled, že už je to tak dlouho, že si to ani nepamatuje :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 moje naposledy umývané 19.12.2013. to si pamätám presne. odvtedy len ostrekovače a škrabka na ľad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Já se hlásím umyto naposledy... nevím kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 19.10 2013 naposled umyto a jelikoz konecne zaclo mrznout tak to vydrzim jeste hodne dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.