mpavlik Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Vim, ze se Xeny do TP standardne nepisi, Jde mi o to, aby v pripade potencialni nehody, kterou ale nezavinim, nekdo nerekl: aha, neschvalena uprava, nedostane ani korunu... pripadne je vinen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Pokud budeš mít vše co k tomu patří(ostřiky,náklonové čidlo) tak se v tom rejpat dle mě nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Zdravím, taky jsem si nedávno koupil EA na svojí Fabii, mám v nich dané Osram Silver, svitivost dobrá,ale už při koupi jsem uvažoval o xenonech. Jenže kámoš co mi EA montoval, mě zaskočil tím že xenony si dát nemohu, chtěl jsem si koupit HID sadu,padlo nějaké slova o čidlo v zadní nápravě pro naklápění světel, ostřikovače světel atd. nevím kde je vůbec pravda v těch mýtech jestli jo, nebo ne. Takže pokud se tu mezi vámi najde někdo jak prosím poraďte, riskovat to nechci, jelikož jsem v Ostravě už 2x otevíral EA při silniční kontrole z podezřením na xenony, ale ouha ony tam nebyly. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 kdyz tam budou v normalnich svetlech Hidky tak tam muzes mit co chces a stejne je to k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Uz to tu znelo viac krat kto chce xenony a chce mat vsetko v poriadku je potrebne mat !! Xenonove svetlomety original ,Naklonove cidlo + vypinac na xenony a ostrekovace svetlometov !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 chtěl bych se zeptat.. mám možnost koupit origo xenony z FRS1 na svoji fábku. Jsou vzhledově v dobrém stavu, a kompletní. cena je 5000,- je to přiměřené, nebo přemrštěné? díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Pokud jsou komplet a neposkozene, podle me dobra cena, osobne bych do toho sel. V dobe, kdy jsem ja mel Fabii (tedy cca 2,5 roku nazpet) se bezne prodavaly za 10-12tKč (ovšem nové). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 No, ale jak poznám zda jsou čočky vpořádku?? to asi nejde poznat,ne? jedu si pro ně osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 cena je víc než solidní, pěkných xenonů bude míň a míň a cena půjde nahoru.....čočky nesmí být "kalné", chrom neodrbanej, drobné škrábance na plexi se dají rozleštit....popřípadě se dá komplet plexi vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 (editace) takto mám prozatím foto.. Editováno: 18. Únor 2012, autor: davcatuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Chtelo by to vetsi foto, ale na prvni pohled se zdaji byt OK. Jak rika kibi, hlavne cocka musi byt cira, nesmi byt kalna, zašedlá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Zdar pánové, mám dotaz. Nemá někdo zkušenosti s těmahle xenonama co se sem teď dováží ve velkém. Je to firma DEPO, jsou s rámečkem v chromu nebo s černým. Zajímalo by mě zda je někdo má a jak je spokojen. Najdete je třeba v nabídce autokelly. Děkuji za případné reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Kamarád je má a zatím spokojen, jen je musel osadit trafama a výbojkama, jsou to jen korpusy, ale nemlží se mu a celkem i svítí. Já osobně má origo a nechtěl bych asi na autě DEPO vzhledem k výrobci. Ale to věc názoru.Prostě Hella je HELLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 A nevíš jaký trafa a kde je koupil? Koukal jsem že je tam v krytu světla díra pro kabel k trafu jak ji ucpal nevíš? Jasně origo je origo, ale koupím jen použitý a pak se mi nechce popřípadě pouštět do repase :-( Ale moc díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 sehnal trafa od originálů i s těmi krytkama tudíš myslím, že to celé vyměnil, ale myslím, že se to dá udělat.... možná sehnat pokud se to dá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 korpusů bych se nebál, ale sehnat ty trafa je docela problém a vzhledem k ceně + ceně výbojek je lepší pořídit jetý origo xeny...můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 tak tak, já dlouho přemýšlel a nakonec jsom koupil nové origa komplet osazené za 4.5k což myslím je goodcenofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 (editace) Tak to bych chtěl znát prodejce na ty nový origo za 4 500 Kč. Koupím též. Nějaký odkaz bude? Depo pár neustrojený cca 5000 Kč Trafa (balasty) 2x 560 Kč Výbojky D2S 2x 740 Kč Motorky 2x cca 200 Kč Celkem teda vše nové za 8 000Kč - neorigo, něco origo odkaz na balasty, mají i http://www.xenonovev...nonum-D2S-a-D2R Editováno: 13. Prosinec 2012, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 bohužel mám je od kluka co dělá v M.B. a měl je doma v garáži. Hele občas se ukážou na inzerci za pěkný peníz. Jinak motorky mám doma oba origo nechám je popř.za rozumnou cenofku. A D2S philips jsou teď za 550,-/ks a trafa bych skusil někoho z bouračky, nebo vrakáč. Ale za 8 bych do toho nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Hmm to jsem čekal. :-))) poslední dobou jsem se byl kouknout asi na troje. Většinou kalná čočka a kvalita nic moc. Cena od 5 000 - 8 000 Kč Origo použité. A to se mi nechce do toho vrážet za použitý. Asi jsem zatím nenarazil na pěkný no :-( Proto jsem hledal nějakou alternativu a tou je možná nové Depo a dodat balasty a výbojky, tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) no pokud mas balasty a vybojky origo xenon,tak to zkus,kvalita zpracovani bude asi nekde uplne jinde,ale alternativa to je tohle je uplne jinde kvalitou Editováno: 18. Prosinec 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2515 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Zdravím, potřebuji radu. Chci si koupit originál xenony a mám dilema co a jak s vypálenou optikou? Píšete tu že nesmi byt kalná, zašedlá. Nechci se od někoho napálit, koukněte na fotku a poraďte mi jestli jsou okdík Petr http://uloz.to/xM5sRcg/p1010616-jpg http://uloz.to/xNTSbs2/p1010617-jpg Editováno: 31. Březen 2013, autor: Petr2515 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Petr2515: podíval jsem se na jednu a pryč od toho!! jsou kalné, řekl bych totálka. Vím o xenech origo stáří 3 měsíce neškrábnuté. Kdyžtak SZ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2515 Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Members : Dík já jsem prolézal různá fora a sháněl jsem fotky jak to nemá vypadat . Tak nakonec tu fotku mám v PC :-) tak nic sháním dál. Máš na někohokontakt kdo by je prodal ? Sháním komplet vybavené + si chci sehnat Čidloúrovně na zadní nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Zdravím hoši nemáte někdo zkušenosti s tímhle ? http://www.xenony-atd.cz/http-www-xenony-atd-cz-bixenonove-projektorove-cocky-/bi-xenonove-projektorove-cocky-28qo--bi-xenon-projektor--4300k-s-angel-eyes-bily-krouzek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.