Přejít na obsah

lucashr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lucashr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak pánové, zkusil jsem to s tím ethanolem a nic. Ale vyzkoušel jsem natankovat 100 octanový benzín a shodou okolností jsem vezl náklad asi 500 kg ve vozíku. A ku mému překvapení porucha zmizela do kopce, opravdu to chce vyšší otáčky a pořádně protáhnout. Teď už jezdím 3 týden na normál Naturál 95 a poruch se zatím neozvala.
  2. Přátelé okřídleného šípu prosím pomoc :-( Vím, že tu nemáte rádi zakládání podobných temat, ale nevím nic jsem nenašel nebo neumím hledat. Asi před měsícem mi začala svitit kontrolka kontroly výfukových spalin. Na Vagu vykázána porucha 16804(Řada válců 1, system katalyzátor) Následně jsme našli prasklinu na vlnovci a vyměnili ho v domění, že přisává a lamda blbne. Chybu jsem smazali tyden klid a po týdnu znova, jedno a to samé, tak jsem koupil lambdu za katalyzátor, no už jsem se radoval, že je klid. Aale o víkendové jízdě po dálnici nastal problém znova. Už opravdu nevím, katalyzátor je drahá sranda a tak se ptám nestalo se někomu něco podobného? Dá se to ještě nějak zjistit nebo to bude opravdu Kat? Fabia 1,4 16V 55kW motor BKY najeto 170 tis km Díky moc za vaše rady a nápady.
  3. Ok panové díky za rady. Je tomu tak, že se to opravdu děje když je venku teplo, takže zkusim vyměnit čidlo teploty chl. okruhu. Popř mrknu na škrtící klapku, posledně tam byly nějaké nečistoty. Vag bohužel nemám takže nezjistím chyby, ale asi se budu muset někde domluvit, jelikož jak je motor teply přede jako kočka. Já si myslím, že budu muset poměnit hydoštěly, že ten problém jde odtamtud, jelikož to ranni cvakání už nepřipomíná benzínový ale dieselový motor.
  4. Zdravím Vás pánové, předem se omlouvám, jestli už zde takové témaje. Můj problém spočívá v tom, že po startu je vše ok asi 30 sec, po 30 sec, se začne auto chvět. Je to cítit jako by se auto třepalo, žačnou kolísat otáčky z 1100 na 950 a zase zpět. Jako klasika těchto motorů jsou vzápětí slyšet hydroštěly. Pokud to tak chvíli nechám ve volnověhu asi 1-2 min motor se vzpamatuje a šlape, ale pokud chci vyjet ihne a je motor studeny, je motor bez akcelerace a škube, jakoby se mu nedostávalo palivo. Loni jsem vyměnil jak cívky tak svíčky. Najeto mám 163 tis km. Motor 1.4 16V 55kW BKY Můžete mi prosí někdo poradit, nechci se se svým strojem rozloučit a na nové není. Díky předem za vaší pomoc a rady. Lucas
  5. lucashr

    ANGEL EYES

    Tak to je super díky, světla se budou montovat zítra, dneska teprve dorazily žárovky.
  6. lucashr

    ANGEL EYES

    Zdravím, po reklamaci jsem dostal nové světla, ale nastal mi jiný problém, trafo na EA jsem u prvních světel hrav přilepil na zadní víčko reflektoru, ale u těch nových tam ty tenké řůžové kabíky nedosáhnou.Máte někdo stejný problém?jak jste ho řešili?Díky za možnosti.
  7. Já mám taky Fabii 1.4 16V 55 kW rok 2005 a v TP mam napsáno typ motoru BKY.A žádná předělávka motoru se nikdy nekonala, mám jí od výroby.
  8. Já jsem měnil předposlední a zadní díl vyfuku za nový, jelikož mi prorezavěly plechové obaly a byly už tam značné díry, zbytek jsem natřel stříbřenkou, za 14 dní nato jsem byl na STK a do protokolu mi napsali zhoršený stav výfukového potrubí :-)Tak nevím
  9. lucashr

    ANGEL EYES

    Zdravím, po reklamaci jsem dostal nové světla, ale nastal mi jiný problém, trafo na EA jsem u prvních světel hrav přilepil na zadní víčko reflektoru, ale u těch nových tam ty tenké řůžové kabíky nedosáhnou.Máte někdo stejný problém?jak jste ho řešili?Díky za možnosti.
  10. lucashr

    ANGEL EYES

    Zdravím pánové, mám dotaz, dneska jsem byl u kolegy na servise a nechal jsem si seřídit světla, levé bylo ok , ale pravé nešlo pořád seřídit, ani se mu to nepodařilo.Podle roboskopu svítí pořád moc nahoru, navíc při pohledu na tu čočku to vypadá jako by byla spadla nebo spíše zapadla.nemáte tím někdo skušenosti.
  11. Zdravím, taky jsem tento problém musel řešit.Jelikož jsem byl na cestě na dovolenou, tak mi jí velice rychle ostranili v sevise v Brně.Výměna čidla za nové a je klid.
  12. Zdravím pánové, chystám se na výměnu tlumičů na fabii combi r.v 2005. jaké doporučujete popř jaké jsou ceny. dííky
  13. lucashr

    ANGEL EYES

    Já jsem s EA spokojený, taky tady pořád čtu různé diskuze, jak do nich ještě dostat xenony, ale opravdu legálně, jelikož už tak je to dost velké lákadlo pro PČR. Jinak mám tam v současné době osram silver, svítivost dobrá ale porád se mi to zdá trošku slabé(možná věc názoru)
  14. lucashr

    Xenony na fabii

    Zdravím, taky jsem si nedávno koupil EA na svojí Fabii, mám v nich dané Osram Silver, svitivost dobrá,ale už při koupi jsem uvažoval o xenonech. Jenže kámoš co mi EA montoval, mě zaskočil tím že xenony si dát nemohu, chtěl jsem si koupit HID sadu,padlo nějaké slova o čidlo v zadní nápravě pro naklápění světel, ostřikovače světel atd. nevím kde je vůbec pravda v těch mýtech jestli jo, nebo ne. Takže pokud se tu mezi vámi najde někdo jak prosím poraďte, riskovat to nechci, jelikož jsem v Ostravě už 2x otevíral EA při silniční kontrole z podezřením na xenony, ale ouha ony tam nebyly. Dik
  15. Ja mám Ivetku, podle data, kdy jsem jí dal zaregistrovat
×
×
  • Vytvořit nový...