McMatej Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Zdravím. Mám garáž v garážovém domě. V pátek jsem se dozvěděl, že u nás nějací loupežníci vyloupili tři garáže. Jednalo se o garáže s vraty na dálkové ovládání. Já mám obyčejné na fabku a ruční pohon. Nemáte nějakou zkušenost nebo typ na lepší zabezpečení?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Hm,a co takhle nějaké foto těch vrat? Tady je nikdo neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Jsou to tato http://www.vratasmid.cz/garazova-vrata-hormann-250x200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 (editace) Osobně bych zkusil dveře nějak vyztužit a přidělat tam na bok visací zámek.. Případně něco elegantnějšího v podobě vícebodového zámku nebo petlice... Ale jinak s těmi dveřmi toho moc nenaděláš, stejnak když tam budou chytit vlézt tak tam vlezou.. Navíc čím více zabezpečení, tím je to bude více lákat, protože budou myslet, že tam je zamčený bůhví co cenného... Editováno: 5. Listopad 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Dík za rady. Dnes, v době bateriových úhlových brusek, se obávám, že jakýkoliv vnější visací zámek nebo petlice nemá velký smysl. Přemýšlím nad nějakým přídavným zámkem, který bude na vnitřní straně dveří. Někde jsem slyšel nebo četl, že nejvíc práce dá i zkušenému zloději odemknout "obyčejný" dozický zámek. Uvidíme, něco zbastlím. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Všechno jde. http://www.zamocnicke-potreby.sk/dozicke-zamky/15-paklucov-na-dozicke-zamky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 si ho potešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Tak já je měl (zlodějský ku.vy) v garáži již dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 5. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Hmm, tak to jsem myslel, že je to složitější. I když většina loupežníků bude vybavená a naučená na fabky. A na fabku jsem si udělal hmatadlo sám otevřít se mi taky některé povedly až směšně snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Tak jedině nějakou vložku s vyšší bezpečnostní třídou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.