Publikováno Listopad 10, 201311 r Poraďtě mi , prosím, jak je správně HÚ na Stervačníku, viz přiložené foto. Je značka na setrvačníku onen výstupek ( červená šipka) nebo výřez vlevo ( modrá šipka ) ? díky za odpověď.
Listopad 10, 201311 r Autor Musel jsem to sestavit, takže červená šipka to vyhrála, uvidíme v průběhu provozu. Vag po nastartovní nevykazuje chybu.
Listopad 12, 201311 r Autor Jenomže v mém případě ne setrvačníku jiná značka než modrá a červená jako na fotce není, takže jsem to nastavil na ten výstupek s červenou šipkou.
Listopad 12, 201311 r Autor Uz to jezdí, dal jse to, jak jsem napsal, jinak to nejde, měl jsem hlavu dole , měněno těsnění, ozubené kolo kliky zůstalo stejně jako před sundáním rozvodu, takže jsem otáčel minimálně doleva a minimálně doprava a jediná značka byla jako na fotce. čidlo vačky by hodilo chybu, kdyby to bylo o zub jinak. Ten motor je AKL 1,6 SR 74KW a i s převodovkou byl vytaženej z dovezenýho GIV z Německa, tak jsetli je to jinak značený? ¨Tak jsem něco dalšího našel, tak už nevím viz. obrázek Upraveno Listopad 12, 201311 r od Casy
Prosinec 3, 201311 r Zdravim panove, potreboval bych radu. Nedrzely me otacky a po diagnostice odesla skrtici klapka. Po vymene mi bylo namerena hodnota predstih pred HU 255 stupnu, ale auto bezi normalne. Tak bz me zajimalo jestli muze bejt nekde chyba nebo se musi nastavit na cca 7 stupnu. Diky za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.