Casy Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Poraďtě mi , prosím, jak je správně HÚ na Stervačníku, viz přiložené foto. Je značka na setrvačníku onen výstupek ( červená šipka) nebo výřez vlevo ( modrá šipka ) ? díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 10. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Musel jsem to sestavit, takže červená šipka to vyhrála, uvidíme v průběhu provozu. Vag po nastartovní nevykazuje chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 ani modrá,ani červená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tak já nevím, toto jsem našel v DP. viz. obrázek HÚ.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 tak to je správne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Jenomže v mém případě ne setrvačníku jiná značka než modrá a červená jako na fotce není, takže jsem to nastavil na ten výstupek s červenou šipkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 otacej klikou pomalaji tu rysku tam najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) Uz to jezdí, dal jse to, jak jsem napsal, jinak to nejde, měl jsem hlavu dole , měněno těsnění, ozubené kolo kliky zůstalo stejně jako před sundáním rozvodu, takže jsem otáčel minimálně doleva a minimálně doprava a jediná značka byla jako na fotce. čidlo vačky by hodilo chybu, kdyby to bylo o zub jinak. Ten motor je AKL 1,6 SR 74KW a i s převodovkou byl vytaženej z dovezenýho GIV z Německa, tak jsetli je to jinak značený? ¨Tak jsem něco dalšího našel, tak už nevím viz. obrázek Editováno: 12. Listopad 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Zdravim panove, potreboval bych radu. Nedrzely me otacky a po diagnostice odesla skrtici klapka. Po vymene mi bylo namerena hodnota predstih pred HU 255 stupnu, ale auto bezi normalne. Tak bz me zajimalo jestli muze bejt nekde chyba nebo se musi nastavit na cca 7 stupnu. Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.