Publikováno Listopad 12, 201311 r Ahoj chlapi, o vikendu jsem menil podbeh leveho predniho kola. Pri te prilezitosti jsem z pod kola nahlednul do prostoru motoru. Asi nejspis u hadice vedeni vzduchu je nejaka netesnost (cerny mastny šmír). Pro jistotu jsem to vyfotil a zvyraznil. Muzete mi napsat, zda to mam nejak resit? Diky moc! Upraveno Listopad 12, 201311 r od dandyho
Listopad 12, 201311 r Pokud to tama neprofukuje, tak asi neresit. Muzes byt rad, ze si to olej ze sani samo odpousti a ze se tam kvuli tomu nehromadi. Mohl jsi to ale zkusit rozpojit a mrknout, kolik oleje tam mas... Jestli ti ho tam nahodou nejde vice nez je normalni (napr. pres turbo).
Listopad 12, 201311 r Normální jev. Pro klid to rozpoj jak píše LucasCZE, ale pokud by se tam toho hromadilo víc tak by to vypadalo hůř.
Únor 1, 201411 r zkoušel si to rozpojit? tipuju to na poškozenej spodní zobáček za který se má zajistit pojistka - pak spoj netěsní a utíká ti tlak. jediný řešení je zřejmě jen nová hadice :/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.