dandyho Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) Ahoj chlapi, o vikendu jsem menil podbeh leveho predniho kola. Pri te prilezitosti jsem z pod kola nahlednul do prostoru motoru. Asi nejspis u hadice vedeni vzduchu je nejaka netesnost (cerny mastny šmír). Pro jistotu jsem to vyfotil a zvyraznil. Muzete mi napsat, zda to mam nejak resit? Diky moc! Editováno: 12. Listopad 2013, autor: dandyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Pokud to tama neprofukuje, tak asi neresit. Muzes byt rad, ze si to olej ze sani samo odpousti a ze se tam kvuli tomu nehromadi. Mohl jsi to ale zkusit rozpojit a mrknout, kolik oleje tam mas... Jestli ti ho tam nahodou nejde vice nez je normalni (napr. pres turbo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Normální jev. Pro klid to rozpoj jak píše LucasCZE, ale pokud by se tam toho hromadilo víc tak by to vypadalo hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 13. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Díky moc za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vénaPT Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 zkoušel si to rozpojit? tipuju to na poškozenej spodní zobáček za který se má zajistit pojistka - pak spoj netěsní a utíká ti tlak. jediný řešení je zřejmě jen nová hadice :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.