Přejít na obsah

1.9 tdi čas od času ztratí výkon když sešlápnu plyn


Uhlíř Petr

Doporučené příspěvky

Ahoj tátá má oktávku II 1.9 tdi 77kw rv 2006 a prý ho zlobí výkon čas od času prý jede a najednou to nechce jet i když to sešlápne až k podlaze, pak je to zase prej třeba dobu OK, a za několik dní znova.. nenapadá vás co by s tím mohlo být ? v pátek pojedu domů tak to zkusím napíchnout VAGem, ale říkal jsem si jestli to nebude nějakej známej problém..

 

Díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravim, mam to same... Jindy to jede jak z praku pres 170km/h a jindy to nechce ani nad 150km/h. Diagnostiku mam cistou- bez zavady:-) a kdyz to netahne je auto i hlucnejsi!! Jezdim dalky a pokud se objevi problem, ze to netahne, zastavim a nastartuji znovu je to bez problemu. Navic posledni dobou se mi samovolne zvysi otacky na 1000-1100ot/min a po nejake dobe to klesne!! Stane se to za studeneho i tepleho motoru. Kdyz opet vypnu motor, vse v normalu. Jednou jsem projel hlubokou kaluz a s otackama stejny problem. S autem jezdim svizne. Chodim na pravidelny servis. Jinak baterie je v poradku. Typ motoru BXE r.v. 2009 najeto 80 tis. Km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...