TraCker Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ahoj. Chci se zeptat. Mám fabii před faceliftem a ve výbavě nemám onu opravdu pro mě milovanou loketní opěrku. Originál jsem našel skoro za 4000,-. To se mi zdá zbytečně předražené. Našel jsem pár náhrad(kopií) originálu za nějákých 12-13 stovek. Bohužel na vozy O2, Toledo, Leon, Golf apod. Nikde není na fabii. Nemá někdo tip, popř. ověřenou náhradu, co by stála za to? Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) Mě se povedlo sehnat original novou loketku na aukru za 1800 tak to chce jenom sledovat... jednak kdyby si i tak chtěl neoriginal tak Armster nedělá špatný a jsou kolem 2000kč Editováno: 16. Listopad 2013, autor: Gilmore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 přesně tak, dá se sehnat i za dobrou cenu, sleduj třeba i zde v bazaru, jestli se neobjeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.