Listopad 29, 201311 r mne moja povedala že nič nechce...bude však ľadnička určite (o tom vie) a možno predsa len pôjdem do toho Kenwood robota...s 15% zľavou budúci svokrovci tiež údajne nič, dostali odo mňa poukaz na zľavu, tak bude na nový sporák...ocovi asi držiak Tetrax do auta na mobil, mama nejaká vázička/miska do obývačky. sestra tričko alebo len nejakú drobnosť. brat USB kľúč so zaujímavým dizajnom, jeho milá ešte neviem čo. snúbenicina sestra asi tiež len tričko, prípadne kniha...starkí ešte netuším...podľa výplaty
Listopad 29, 201311 r to ešte neviem. možno nejakú kravinku. na narodky sme zatiaľ stále dostali od nich, aj oni od nás Upraveno Listopad 29, 201311 r od wirer
Listopad 29, 201311 r ja viem. druhým starkým nekupujem nič, len tým prvým - bývajú s nami v jednom dome, tak trošku blbé by bolo, keby každý dostal a oni nič
Prosinec 4, 201311 r Autor tak synovi pribudne pod stromčej lístok na hokej KHL Slovanu ...dúfam,že ma s tým nevyhodí pri dnešnej forme Bratislavákov
Prosinec 4, 201311 r mne už probudla v izbe nová telka. doprial som sebe a mojej "pod stromček". bola fajn cena, tak prečo nevyužiť? hneď som kúpil aj ľadničku...a vyplatil pre moju i ten kuchynský robot. tak hádam ma s tým nepošle kade ľahšie
Prosinec 4, 201311 r Autor čítam,že k tomu balia aj 4ks 3D okuliarov ... to ja keď som ešte v minulej dobe rozmýšľal o 3D TV,tak nebol k tomu ani kus
Prosinec 4, 201311 r joo, 4+2 (2 sú ak máš napojenú nejakú multiplayer hru a chcú dvaja hrať)...WiFi zabudované, konverzia 2D-3D, 3xUSB, SmartTV. akurát sme skúšali prepojenie cez WiFi na noťás a mobil. pecka
Prosinec 5, 201311 r no jak jsem psal... u nás jen věci do domácnosti a jak čert nechtěl,tak se včera rozbila pračka takže ježíšek u nás jasný
Prosinec 24, 201311 r Autor tak darčeky už pobalené,či ešte niekto lieta po obchodoch,ako ja včera poobede?
Prosinec 24, 201311 r lietal som v nedeľu. ale už iba drobnosti chýbali. našťastie sme všetko stihli aj pobaliť aj dať pod stromček
Prosinec 25, 201311 r to je pre brata a jeho milú. len drobnosť, aspoň sa po večeroch nebudú nudiť a ešte moja polovička...nakoniec sa robotu potešila...zvyšné darčeky sú od našich atď...
Prosinec 25, 201311 r Puzzle je moc fajn zabava a ten robot to teda musi byt ale masina bo takova krabice to neni normalni
Prosinec 27, 201311 r niekde som to tu asi aj písal. je to KenWood KM266 ak by si chcel niekto čeknúť. údajne fajn univerzálny robot...zatiaľ nebolo veľa času testovať, nakoľko kuchyňa sa stále prerába...
Prosinec 30, 201311 r Já dostal fusekle, trencle, nejakejma picifuk, poukázku do obi a 20 m mopovky a drenazku do základu+ výkop zdarma bagrem A do domácnosti nejakej hrnec bo co a pracku. Mladý jsem koupil řetěz na ruku docela i radost měla dostal jsem sprda ze si letos nic kupovat nebudem. Tak jsem ji řekl ze ho vrátím a to už nee nějaký kokotiny od rodičů a sourozenců z obou stran. No klasika. Nevíš co koupit,tak dej vonavku. Dpc to je jak ten babica.
Prosinec 10, 201410 r Autor rok s rokom sa zišiel ...ako ste ďaleko s darčekmi,čo ste dobré pokúpili?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.