Přejít na obsah

Vianoce-rady,tipy na darčeky


libero

Doporučené příspěvky

No to ja mam dilemu ako kazdy rok, ci kazdy sviatok. Retiazka alebo ina drobnost? Uz ich ma dost. Mobil? Mohla mat novy, ale nechcela ho, tak som predal bratovi. Oblecenie? To asi nie, maximalne zupan. Co by ju potesilo? Plna kniznica, ale to este musim zvazit. Rozmyslal som aj trochu drahsi darcek, kuchynsky robot nakolko si budujeme vlastne byvanie, tak by sa jej mozno zisiel...

horsie to bude asi s vyberom pre mojich a jej rodicov :(

--

Z mobilu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roboti jsou podle mě k ničemu. Jen to zavazí v kuchyni a je s tím práce při umývání. 

 

Raději kvalitní ruční šlehač/mixér - jednoruční, pěkný litinový mlýnek na maso apod. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roboti jsou podle mě k ničemu. Jen to zavazí v kuchyni a je s tím práce při umývání. 

 

Raději kvalitní ruční šlehač/mixér - jednoruční, pěkný litinový mlýnek na maso apod. 

no to práve ešte musím premyslieť, čo by bolo pre ňu vhodnejšie...či postupne dokupovať, alebo kupiť jeden väčší a naraz. miesto by sa malo nájsť, dúfam...

 

já jsem snoubence koupil hodinky a zaplatil prstýnky... a já si koupil rs nárazník :kol-47:

jinak babičce a dědovi taky nevím... asi jim udělám nějakej balíček se žrádlem...

mamce jsem koupil porcelánovou rychlovarku a ještě nějaký kokotiny :D

hodinky fajn nápad, ale to by som uvítal ja :D alebo nejaké drobnosti pre auto. poteší.... :kol-135: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

my si buď píšeme ježíškovi, nebo dostaneme prachy... tak jsem si napsal o klaxony, řaďičku a poukaz k lakýrníkovy na nárazník... tak ať se ježíšek stará :D :D

Mě se líbí praktikovat "psaní dopisu ježíškovy" aspoň pak nedostáváš nic neužitečnýho :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

předloni dostala sadu hrnců ,jelikož ty staré už stály za prd ,loni jsem to pojal opět užitkově a koupil mixer + byly jsme v tropical island ..... už jen ten ksicht že dostala zase něco do kuchyně a že zní dělám puťku mě akorát nasral .Letos mě nerozhází ,jelikož si nadělujeme celý rok ( druhé auto,barák před rekonstrukcí,dovolená) ,tak dostane leda hovno. Jooo možná nový hrábě na ty spadaný jablka co na zahradě hnijou a musim jí pomalu přemlouvat aby je shrabala ,protože se motám od míchačky k lopatě.

 

zásadně už léta nekupuji ke svátku či k vánocům hodinky ,šperky , kytice , apod kokotiny co pak nenosí či zvadnou a válí se to ve skříni vyjma kytek :kol-138: .

Kapitola sama o sobě je oblečení. To si nedovolim ani komentovat cenu když něco přitáhne domů.Já si kupuji hadry v outletech a výprodejích,protože jsem prase a po obědě je vidět co jsem měl dobrého  :kol-28: ty časy kdy jsem si kupoval triko za 1200,- jsou pryč,protože mi pračka vždy vše obarví ... za to mladá přeci nemůže. :kol-32:

 

přítel od máti kupuje zásadně dárky na benzince ,protože nemá čas chodit po krámech.Jednou si udělal výlet do elektra a koupil kávovar co běžel v reklamě...stejně to bylo na hovno a že koupil kravinu.

s dárky od benzinky neměl sebemenší problém,protože se nad tim každý pousmál ... se slovy "co dostaneš za dárek" a odpovědí "nevim ,něco z benzinky" to trhalo bránice

 

na závěr, nelamte si hlavu s dárky a prostě něco kupte .... ať to bude cokoliv stejně vám pravdu neřekne a bude vám tvrdit jak moc je šťastná za to co dostala .... i kdyby to bylo Thajsko na 10 dní all inclusive ... bude si vduchu remcat že je tam vedro a plno prostitutek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

děkuji... bohužel to neni k smíchu ,ale k pláči... se těm sebevrahům před vánoci nedivím že si vybírají místo kde to utnou :)

 

já už si na dárky nehraju :) já jsem spokojenej ,když se sejdeme celá rodina u jednoho stolu. Uvidím sourozence ,pokecáme ,dojdeme na půlnoční ,tam se zmrskáme pochutinou z placatky zaspíváme si texty, kterým nerozumí nikdo kromě faráře a druhý den žereme u TV zbytky z večere , zajídáme to cukrovym a zapíjíme dobrym pitivem. 

Editováno: , autor: azriel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...