LRobin Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Ahoj, dnes jsem byl se svou fabii I 1.9TDi na seřízení geometrie, která mě zlobí docela dlouho (už jsem ji seřizoval 3x během 6000km). Servisák seřídil geometrii a při sundávání fixátoru volantu se volant samovolně pootočil na stranu - auto má seřízenou geo, ale volant je natočený na stranu. Po každém seřízení geometrie mám navíc vždy pocit, že je řízení bez vůle. Po cca 1000km se to rozhodí a kola jdou každé jinam a objeví se nepatrná vůle v řízení. Snažím se nejezdit přes díry a pokud jsou nějaké takové překážky, tak se snažím být opatrný - takže vliv děr na geo bych vynechal. Nevíte náhodou někdo, čím by mohlo být způsobeno natočení toho volantu a to rozhození geo? Napadá mě problém v převodce servořízení - hřeben, možná tyče a čepy řízení. Díky za rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 A co zadní náprava? nedostalo auto ránu z boku? Občas se stává, že auto po nehodě má "ohnutou" nápravu a to pak geometrii nedohoníš. Jestli ti nic neřekl servis, omrkni pneumatiky vzadu jak se sjížděj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 ještě můžou být v háji tlumiče, ale tos předpokládám kontroloval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 prohoď pláště mezi levou a pravou stranou (popř. přetoč plast na disku jestliže nejsou se směrovým dezénem ), v jakem stavu jsou zadní "křidla" na trojuhelnikovém ramenu přední napravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.