crompl Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Ahoj, mam dotaz ohledne doplneni chladici kapaliny. Motor 1.6 mpi v chladici mam cervenou. Ted jsem koupil g12 + a je takova fialova :-) muzu ji tam dat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Ja myslim ze G12 muzes nahradit G12+, G12++ a G13 uplne bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 presne tak.. v pohode ju tam daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Ano taky jsem tápal, v manuálu G13, na nádobce G12, v regále asi 6 možností, rozhodla barva. Oranžovožlutá. Já dolil asi tak 0,2 l, zeptal jsem se kolegy jak je na tom on, a ten koumák to měl suchý, padl mu tam celý zbytek. Přitom je to jeho auto, ne nějaký leasing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.