tove Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Nemenil jste nekdo antenu ? Ta vyska me vadi pri vjezdu do garaze a tak premejslim o vymene za ploutvicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Měnil,děla mi to Rolbař.Práce cca na 1 hod.Sundat tapec a odstrojit zadní dveře.Místo anteny je použit výhřev zadního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swist Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 To cilda 1: Nebylo by foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Foto dám ale až nejdřív k večeru.Ještě pod tapec střechy se nacvaknul zesilovač,je to tam na to připravený z výroby.Dodal Rolbař.Ploutvičku jsem dodal já, originál audi ale to je asi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Tady je to foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swist Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Sakra to je pěkný :-) asi si napíšu ježíškovi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 A originalna plutva pre verzie s navi sa neda prerobit na verziu bez prutu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Kluci kudy vedou draty z anteny do radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Přidám se, dá se obyč GSM+Rádio anténa s prutem nahradit touto plutví? (samo, že bez zapojení kable na GPS) http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.