Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau. Musim se pochlubyt co se mi dnes stalo. Neco mi klepalo na predni naprave a nemohl sem na to prijit. Az na STK mi poradili ze ikdyz vypadaji zadni silentbloky ulozeni predniho ramene dobre, tak ze by to mohlo byt ono. Nechal jsem je vymenit a ono to opravdu pomohlo a podvozek ztichl. Zadne bouchani nic. Na STK mi take prisli na to ze mam spatnou geometrii. Objednal sem se tedy po vymene silentbloku a dnes tam zajel. Borec mi to sesteloval s tim ze jsem nechal zaple zapalovani a on cele auto zvedl nahoru zvedakem pro lepsi pristup. Vse vpoho a odjizdim asi 10 km na nakupy. Cestou ovsem pozoruji ze pri rozjezdu auto cuka. Nebo jedu na trojku a pustim plyn plynule a auto uplne zacuka jakoby neco na naprave. Takovy ranky jak kdyby se hejbalo to ulozeni nebo motor v kastli. Absolutne sem to nechapal protoze nez sem po vymene silentbloku sel na geometrii tak sem najel tak 300 km a uplne ticho. Dojel sem tedy do nakupniho centra. Nakoupil a potom prohlidl jestli neni neco zkurveny. Nic sem nenasel. Vse utazene a borec na geo si hral jen s tyckama od rizeni. Pak tedy nastartuji a jedu domu cca 20 km a uz to nedelalo. Proste ticho. Zkusil sem i zastavit a vypnout motor a pak jet dak a proste vpohode. Zadnou kontrolu nebo zabranu proti zvednuti auta nemam. Chape to nekdo?? :-) Po dojeti sem to nechal stat hodinu. Pak to projel a vse vpoho. Nikdy se me tohle nestalo. A hledat souvyslost s tou geometrii nevim nevim ale bylo to od te doby az po vypnuti motoru.

Upraveno od Migen

• Autor

Jeste pridam jak se to cukani dal projevovalo. Jel sem na sestku a pustil plyn a auto uplne cuklo. Takovy dopredu dozadu. ::-) Jakoby spiš bylo neco s řizenim volnobehu při sundani nohy z plynu.

Upraveno od Migen

• 9 měsíců později...

řešim stejnej problem prostě na čtyřku po rovince jemně přidam plyn a hejbne se jako by motor po ubraní to same ale je fakt že silenty vypadají v pohodě tak nevim možna setrvak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.