Publikováno Listopad 30, 201311 r Dobrý den,mám dotaz:máme v rodině jednu 1,9TDI,a řešíme co způsobuje tento hluk http://www.youtube.com/watch?v=n6Rrh23TvZs Video není sice z té OII,ale je to na něm daleko kvalitněji slyšet,než na tom co jsme natočily my. Díky za rady
Prosinec 1, 201311 r Autor najde se nějaká rada čím to muže být? Upraveno Prosinec 1, 201311 r od Roman666
Prosinec 1, 201311 r Autor Má týden po rozvodech,měněná i vodní pumpa.Když jsem se s tím pochválil dnes v místní restauraci tak jeden "odborník" říkal,že- To si sedne.No nevím abych si pak nesedl i já Asi zítra vletím do servisu tam kde dělaly rozody
Prosinec 2, 201311 r Autor Dnes sem byl v servisu a výsledek:Napínací kladka hodně zašpovovaná (když to popíšu laicky tak prý byla nějak seklá a ryska co má být mezi I_I byla až za a nevracela se) Proto ten hnusný zvuk.Nějak to povolili a je opět mezi jak má být. Borec v servisu prý nechápal jak se to mohlo stát.Podle něj jsou napínací kladky u tohoto motoru samošponovací. Zítra s tím mám ještě přijet na kontrolu pro sichr,ale i tak doporučil novou kladku....že by se poroučela po cca 500km?
Prosinec 2, 201311 r Autor http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8qMjTdQz5b5PiRx+odldKUXVyT9/8JqAQ6swe5iS6fZE3av6gQttU6vJrGTJrkPJkIS8dj3OCiUCh5MXk5GK0eWeRYXAUzIrbVANZNG+wLPmR4kJTU+5pkfIY2xNebg7LIZwB1vri2EshmA+wY/CsHym+tETx
Prosinec 3, 201311 r Autor Ješte mám malí dotaz ohledně té napínací kladky.Při výměně se kladka nastaví zhruba do polohy kdy ryska je ve středu Toho vymezeného místa (asi nějak takto I,I ) měla by ta ryska zůstat na stejném místě po celou dobu životnosti kladky? když jsem to po ujetí cca200km preventivně kontrolovat,tak ryska už není v tom vymezeném místě,ale cca 3mm za.Auto sice nijak nehučí,ale mám obavy abych něco neodrovnal Díky
Prosinec 6, 201311 r je to normalni, kladka se casem lehce povoli a zalezi i jak je natocen motor. vzdy je to +- 3mm. Ale jeste se mi nestalo, ze by se kladka sama nejak presponovala, vzdy motor po rozvodech nekolikrat pretocim racnou a vse dvakrat kontroluji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.