Roman666 Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Dobrý den,mám dotaz:máme v rodině jednu 1,9TDI,a řešíme co způsobuje tento hluk http://www.youtube.com/watch?v=n6Rrh23TvZs Video není sice z té OII,ale je to na něm daleko kvalitněji slyšet,než na tom co jsme natočily my. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 (editace) najde se nějaká rada čím to muže být? Editováno: 1. Prosinec 2013, autor: Roman666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 skúšali ste to bez klinového remeňa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 volnobezka na altiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 presponovanej remen na rozvodech takle hrci pumpa kdyz je mooc napnutej remen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Má týden po rozvodech,měněná i vodní pumpa.Když jsem se s tím pochválil dnes v místní restauraci tak jeden "odborník" říkal,že- To si sedne.No nevím abych si pak nesedl i já Asi zítra vletím do servisu tam kde dělaly rozody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Dnes sem byl v servisu a výsledek:Napínací kladka hodně zašpovovaná (když to popíšu laicky tak prý byla nějak seklá a ryska co má být mezi I_I byla až za a nevracela se) Proto ten hnusný zvuk.Nějak to povolili a je opět mezi jak má být. Borec v servisu prý nechápal jak se to mohlo stát.Podle něj jsou napínací kladky u tohoto motoru samošponovací. Zítra s tím mám ještě přijet na kontrolu pro sichr,ale i tak doporučil novou kladku....že by se poroučela po cca 500km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 výrobca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 2. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8qMjTdQz5b5PiRx+odldKUXVyT9/8JqAQ6swe5iS6fZE3av6gQttU6vJrGTJrkPJkIS8dj3OCiUCh5MXk5GK0eWeRYXAUzIrbVANZNG+wLPmR4kJTU+5pkfIY2xNebg7LIZwB1vri2EshmA+wY/CsHym+tETx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 odkaz z Autokelly vždy hodí na úvodnú stránku,takže nie je vidno ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman666 Vloženo 3. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Ješte mám malí dotaz ohledně té napínací kladky.Při výměně se kladka nastaví zhruba do polohy kdy ryska je ve středu Toho vymezeného místa (asi nějak takto I,I ) měla by ta ryska zůstat na stejném místě po celou dobu životnosti kladky? když jsem to po ujetí cca200km preventivně kontrolovat,tak ryska už není v tom vymezeném místě,ale cca 3mm za.Auto sice nijak nehučí,ale mám obavy abych něco neodrovnal Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 je to normalni, kladka se casem lehce povoli a zalezi i jak je natocen motor. vzdy je to +- 3mm. Ale jeste se mi nestalo, ze by se kladka sama nejak presponovala, vzdy motor po rozvodech nekolikrat pretocim racnou a vse dvakrat kontroluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.