Publikováno Listopad 30, 201311 r Ahoj všem , chci se vás zeptat zda jste někdo měl nebo máte zkušenost s těmito Kryty brzd ,chtěl bych je dát na svou Octavii , ale nějak se toho bojím že to spadne a nebo že se mě to dostane do brzd. Jinak je to paráda na autě viděl sem to na vlastní oči u AUDI , tak pokud máte nějaké info napište ho prosím dik moc
Prosinec 1, 201311 r Promin ale z meho pohledu to je jako by sis na auto lepil znacky Porsche a vsem tvrdil ze to fakt Porsche je
Leden 1, 201411 r Autor Tohle je prostě jenom pro vzhled,me osobně se líbí když auto ma velké brzdy,ale kvůli tomu si nebudu kupovat celou sadu z nějakého auta za 20 tisíc ,já vim že stěmahle krytama jezdí hodně aut ale nikoho osobně neznám tak proto se pták zde
Leden 2, 201411 r Obecne jsou upravy tohoto typu vetsine lidi vcetne me spise pro smich, ale tak pokud se to tobe libi, tak si to tam klidne dej. Jezdis s tim ty a co si mysli ostatni ti muze byt fuk.
Leden 8, 201411 r Spis jak budes delat servis brzd, a jestli tomu nebudou vadit teploty pri brzdeni. Jestli jsem to pochopil spravne tak je to plast ktery se slepí...To si radeji sezen brzdice z O2 RS. Ty budou urcite lip brzdit i vypadat.... Jak jse na to koukal tak koupis krasny 18" z audi a pak tam chces narvat takovoudle hruzu navic s kotoucem 288mm to bude fakt prtavy. Takovydle brzdice maj prumer kotouce 330mm a výše...Ps a na technicky te s tim na 100% vyhodí
Leden 9, 201411 r Nechápu vás... Otázka je jasná, bude to držet, nebo ne? A vy ho tu hned začnete napadat blbýma řečma... Pokud neznáte odpověď na jeho otázku, tak mu tu nic nepište... Každému se líbí něco jiného... I kdyby měl na 1.2 nápisy RS jen proto, že se mu to líbí, tak je to čistě jeho věc... On se ptá na radu, ne na názor...
Leden 10, 201411 r Autor Holys : moc ti děkuji za podporu. Austin : také si to myslím našel jsem už takový podrobný návod jak se to přidělává a bojím se toho takže to padá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.