Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem , chci se vás zeptat zda jste někdo měl nebo máte zkušenost s těmito Kryty brzd ,chtěl bych je dát na svou Octavii , ale nějak se toho bojím že to spadne a nebo že se mě to dostane do brzd. Jinak je to paráda na autě viděl sem to na vlastní oči u AUDI , tak pokud máte nějaké info napište ho prosím dik moc

post-58996-0-76705600-1385851132_thumb.j

post-58996-0-88163500-1385851133_thumb.j

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tohle je prostě jenom pro vzhled,me osobně se líbí když auto ma velké brzdy,ale kvůli tomu si nebudu kupovat celou sadu z nějakého auta za 20 tisíc ,já vim že stěmahle krytama jezdí hodně aut ale nikoho osobně neznám tak proto se pták zde

Vloženo

Obecne jsou upravy tohoto typu vetsine lidi vcetne me spise pro smich, ale tak pokud se to tobe libi, tak si to tam klidne dej. Jezdis s tim ty a co si mysli ostatni ti muze byt fuk.

Vloženo

Spis jak budes delat servis brzd, a jestli tomu nebudou vadit teploty pri brzdeni. Jestli jsem to pochopil spravne tak je to plast ktery se slepí...To si radeji sezen brzdice z O2 RS. Ty budou urcite lip brzdit i vypadat.... Jak jse na to koukal tak koupis krasny 18" z audi a pak tam chces narvat takovoudle hruzu navic s kotoucem 288mm to bude fakt prtavy. Takovydle brzdice maj prumer kotouce 330mm a výše...Ps a na technicky te s tim na 100% vyhodí

Vloženo

Nechápu vás... Otázka je jasná, bude to držet, nebo ne? A vy ho tu hned začnete napadat blbýma řečma... Pokud neznáte odpověď na jeho otázku, tak mu tu nic nepište...

Každému se líbí něco jiného... I kdyby měl na 1.2 nápisy RS jen proto, že se mu to líbí, tak je to čistě jeho věc... On se ptá na radu, ne na názor... :kol-46:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...