vitek1141 Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Ahoj všem , chci se vás zeptat zda jste někdo měl nebo máte zkušenost s těmito Kryty brzd ,chtěl bych je dát na svou Octavii , ale nějak se toho bojím že to spadne a nebo že se mě to dostane do brzd. Jinak je to paráda na autě viděl sem to na vlastní oči u AUDI , tak pokud máte nějaké info napište ho prosím dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 brzdí to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Promin ale z meho pohledu to je jako by sis na auto lepil znacky Porsche a vsem tvrdil ze to fakt Porsche je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 1. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2014 Tohle je prostě jenom pro vzhled,me osobně se líbí když auto ma velké brzdy,ale kvůli tomu si nebudu kupovat celou sadu z nějakého auta za 20 tisíc ,já vim že stěmahle krytama jezdí hodně aut ale nikoho osobně neznám tak proto se pták zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Obecne jsou upravy tohoto typu vetsine lidi vcetne me spise pro smich, ale tak pokud se to tobe libi, tak si to tam klidne dej. Jezdis s tim ty a co si mysli ostatni ti muze byt fuk. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Já se tu jenom snažim dozvědět jak to tam drží a hlavně jak moc to drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Spis jak budes delat servis brzd, a jestli tomu nebudou vadit teploty pri brzdeni. Jestli jsem to pochopil spravne tak je to plast ktery se slepí...To si radeji sezen brzdice z O2 RS. Ty budou urcite lip brzdit i vypadat.... Jak jse na to koukal tak koupis krasny 18" z audi a pak tam chces narvat takovoudle hruzu navic s kotoucem 288mm to bude fakt prtavy. Takovydle brzdice maj prumer kotouce 330mm a výše...Ps a na technicky te s tim na 100% vyhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 nezapomen poradne odvzdusnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Nechápu vás... Otázka je jasná, bude to držet, nebo ne? A vy ho tu hned začnete napadat blbýma řečma... Pokud neznáte odpověď na jeho otázku, tak mu tu nic nepište... Každému se líbí něco jiného... I kdyby měl na 1.2 nápisy RS jen proto, že se mu to líbí, tak je to čistě jeho věc... On se ptá na radu, ne na názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 No já myslím, že to držet nebude. Teda ne dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Holys : moc ti děkuji za podporu. Austin : také si to myslím našel jsem už takový podrobný návod jak se to přidělává a bojím se toho takže to padá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.