Mr.Tvola Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Dobrý den. Měl bych dotaz ohledně centrálního zamykání. Pokud tu něco podobného je, tak se omlouvám, ale já nic podobného nenašel. Problém spočívá v tom, že když je chládné počasí, při odemknutí auta se odemknou pouze dveře u řidiče a ostatní dveře včetně pátých se zase zamknou. I při opakovaném odemykání, ať už klíčkem, nebo uvnitř "tlačítkem", se tyto dveře zamknou. Dělá to jen když je zima, když je teplo, vše funguje jak má. Odemykání je pouze přes klíček, DO není. Děkuji za jakoukoli radu. Škoda Fabia 1.4 16v r.v.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManikBlazen Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 (editace) Ahoj, taky jsem to nedávno řešil. Problém jsem měl úplně stejný, když auto promrzlo, tak se mi samo odemykalo. Dělá to komfortní jednotka, stačí vyměnit za stejné číslo. Já měl komfortní jednotku 6Q0 959 433 C (s DO) a vyměnil jsem za 6Q0 959 433 E (s DO). Teď centrála funguje jak má. Programování dálkového ovládání na vozidlech VW Group k nakódovaní dálkového ovladače potřebujeme 2 klíče, které nemusí být nakódované, ale pouze vyřezané 1. zapneme spínačku do polohy I (naskočí kontrolky – nestartovat) 2. do zámku dveří u řidiče dáme druhý klíč (dveře musí byt zavřené) 3. otočíme klíčem tak, aby došlo k zamknutí, během otáčení klíče stlačíme na dálkovém ovladači, který chceme nakódovat tlačítko zamknout 4. klíč vraťte do původní polohy 5. otočíme klíčem tak, aby došlo k odemknutí, během otáčení klíče stlačíme na dálkovém ovladači, který chceme nakódovat tlačítko odemknout 6. klíč vraťte do původní polohy 7. dálkový ovladač je nakódovaný 8. zkoušku dálkového ovladače proveďte až po vyjmutí klíče ze spínací skříňky - Editováno: 2. Prosinec 2013, autor: ManikBlazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 4. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Díky za tip:-). V pátek jedu pro jinou, vyměním a snad to bude ok. Ještě jednou děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 7. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 (editace) Tak se stalo to, čeho jsem se obával... Komfortka vyměněná a dělá to pořád. Odemknu, odemkne se u řidiče, zámek udělá zvuk odemčení znova a zbytek dveří se zamkne Editováno: 7. Prosinec 2013, autor: Mr.Tvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kols2 Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Občas po zabouchnutí řidičových dveří se mi zamkne celé auto. Totéž se stává i za běžné jízdy, že zamknout všechny dveře. Jen tak samy od sebe. Kde hledat problém? Prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AppleCinaNoNameCina Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 V mikrospinacoch dvernych zamkov. Niekedy ide iba ten spinac, vacsinou u vodica a spolujazdca vymenit, niekedy cely zamok. Treba hladat diskusiu k vymene mikrospinaca/zamku. Pripadne v kabloch v husom krku vo dverach. My mame problem, ze tesnenia dveri su uz rokmi scvrknute a zateka cez to do zamkov. Tak sa nemozno cudovat, ze to odchadza. Mr.Tvola, teoreticky mohla byt aj ta druha comfortka zla. Kto to vie predtym, ako sa to spojazdnilo, cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.