Martinbubenicek Vloženo 4. Prosinec 2013 Vloženo 4. Prosinec 2013 Ahoj,nikde jsem nenašel jestli lze nastavit nebo nakódovat polohu el. sklápění zrcátek u S1 FL zrcátek. Koupil jsem si na S1 2005 FL zrcátka, kde je i el. sklápění zrcátek servomotorem. Při montáži jsem narazil na problém.Jedno zrcátko se mi sklápí moc a opírá se o sklo. Lze toto nějak nastavit nebo nakódovat? Děkuji Citovat
SUP1 Vloženo 5. Prosinec 2013 Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) Nakódovat to určitě nepůjde, ve VAGíně to není. Takže jedině rozebrat a hledat koncák, který tu polohu vypíná a posunout ho Mě se to dotýká taky. Neřeším to... Editováno: 5. Prosinec 2013, autor: SUP1 Citovat
Martinbubenicek Vloženo 5. Prosinec 2013 Autor Vloženo 5. Prosinec 2013 Ok.Podívám se,jak to je u těch zrcátek od výroby a pak to zkusím aplikovat na ty facelift.Díky za tip.Pak sem napíši výsledek. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.