bojler Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 V 27. 1. 2021 na 19:57, stanmar napsal: Možná Emerald .. ? Letmým pohledem do katalogu se dívám, že nebyla ve standardní nabídce. Takže to nejspíš bude nějaké zelené zvláštní lakování. Buď zelená Khaki nebo Highland (ale ta není tak sytá). No a mám poměrně vzácnou věc, dnes jsem odchytil zelenou Lambádu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acekremel Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Modrá royal 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THomasino22 Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března Jaká je toto barva ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna Řekl bych šedá quartz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna Přímo od Mattela - jen Barbie chyběla Dokonce i věnec volantu byl v "jůžové" ♥️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucker777 Vloženo 22. Dubna Sdílet Vloženo 22. Dubna V 17. 4. 2024 na 15:48, miziov napsal: Řekl bych šedá quartz. Šedú quartz mám, a tá to podľa mňa nebude. Ibaže by tam mali nejaké zvláštne svetlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 23. Dubna Sdílet Vloženo 23. Dubna (editace) Taky mám šedou quartz 😀. Vypadá pokaždé jinak, právě podle světla. Editováno: 23. Dubna, autor: miziov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonaim2 Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května V 17. 3. 2024 na 21:44, THomasino22 napsal: Jaká je toto barva ? Děkuji Nebude to šedá Titan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Července Sdílet Vloženo 15. Července Muze to byt Titan, ale klidne i seda Quiksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.