Lewhart Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Zdravím všechny, mám jeden takový dotaz, po výměně radia Bolero za navigaci Columbus se v autě tatálně zhoršil zvuk, basy jsou hrozný, výšky snad ještě horší, celkové to vůbec nejde vyladit. Pokoušel jsem se kontrolovat i kodování a ostatní možnosti, ale nic nepomůže. Pokud vrátím zpět Bolero, tak to jakš takš trochu hraje, dá se to poslouchat. Prosím tedy o radu, jestli se toto dá vyřešit, popřípadě o kontakt na někoho kdo by byl schopen v autě to audio trochu vylepšit, mám namysli výměnu repro (např. Morel Tempo, o těch čtu jenom chválu) a vytlumení dveří. Mám ale strach jestli to s tím Columbusem pomůže. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seram Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Mám stejnou zkušenost , asi to bude tou navigací. Také bych uvítal nějaké to info zdali s tím lze něco učinit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jano15 Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Tiež mám tento problém. Už sa za tie roky prišlo na chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.