iphonik4 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Zdravím! Rád bych znal Váš názor na toto dnes natočené video mojí Octavie. Už delší dobu mě tohle trápí. Proč se za takového denního světla hlavní světlomety nevypnou a neaktivují se pouze diody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 protože to chce přenastavit citlivost senzoru, jak je teď šero jako si natočil na kameru, tak mě taky furt svítí xenony... přenastavil jsem si senzor a už to funguje lépe ale nejlépe regulovat sám na pozici 0 a Auto podle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Jak se prenastavuje semzor prosim?( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Přidávám se s problémem: Normálně mi připadá, že je citlivost nastavená skoro optimálně. Někdy má ale auto "své dny" a svítí i když venku třeba svítí Slunce (a to nejedu ani jsem nejel po dálnici 140...). Nepomůže ani vypnutí Auto a vrácení zpět, obvykle se automatika vzpamatuje až po vypnutí a zapnutí zapalování. Dělá mi to již od začátku, t. j. 5 let... Ne, že by to vadilo moc, ale netušíte někdo příčinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 Tak tak. Popisujes i muj problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 protože tak je prostě nastavená citlivost toho senzoru, dělá to tak všem ve standardním nastavení... přes diagnostiku VCDS apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 20. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2013 (editace) A proc to ta Skodovka defaultne nastavuje?:/ nejsou automaticka svetla od toho, aby pracovaly spolehlive? Na "blbe" Kie sportage funguji naprosto perfektne Editováno: 20. Prosinec 2013, autor: iphonik4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Mně se zas stává, že za sluníčka po zapnutí zapalování automatický světla svítěj, ale stačí otočit přepínač z AUTO do 0 a hned zpět a zhasnou, a je jedno jestli to udělám hned po nastartování, nebo třeba po půl hodině, prostě samy nezhasnou. Stává se to typicky pokud stojí auto na slunci. To je taky normální, nebo mám něco špatně nastavené? ŘJ žádný chyby nehlásí.. Editováno: 22. Duben 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 S timto ja teda problemy nemam, ale mam jeste pred FL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Já mam taky předface, senzor jsem dodělával nedávno a trochu netypicky bez samostmívacího zrcátka. Jinak to funguje dobře, při průjezdu rakouskejma tunelama to spínalo výborně, večer to samo rozsvítí, automatický stěrače a zavírání při dešti taky bez problému. Jen tohle podivný chování po několikahodinovym stání na slunci.. A ještě jsem úplně nepochopil jak má fungovat zapínání světel při dešti. Vyjel jsem v dešti, světla to rozsvítilo, zastavil jsem u pumpy, při další jízdě v dešti to už nerozsvítilo, tak jsem zapnul světla ručně, pak pršet přestalo, tak jsem tam dal zpátky automat, světla svítila a nezhasla, ani když půl hodiny nepršelo a svítilo slunce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Kdybys jeste chvili vyckal, tak by je to asi rozsvitilo. Alespon mne toto funguje. To zhasinani nevim, tam mam prodlevu obcas taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Čekal jsem asi 5km, pak jsem radši rozsvítil ručně (pršelo docela dost). Ale byla to vlastně první zkouška v silnějšim dešti od namontování do auta, tak uvidim časem, jak se to bude chovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Světla při dešti by měla fungovat tak že to rozsvítí když stěrače asi 6x(možná že je to víckrát) setřou bez pauzy, a to buď na ruční stírání první nebo druhá rychlost, a nebo na automatice která vyhodnotí že prší hodně a stírá bez přestávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtombstone Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 mojmu senzoru tiez niekedy preskakuje... niekedy mi necha zapnute svetla aj za slnka, stava sa to pomerne casto, lebo v garazi je tmavsie (nema okna) cize pri starte pusti svetla, videm von na slnko a niekedy ich prepne na denne (vacsinou) ale niekedy mu slnko neprekaza a svieti si ako cez noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Světla při dešti by měla fungovat tak že to rozsvítí když stěrače asi 6x(možná že je to víckrát) setřou bez pauzy, a to buď na ruční stírání první nebo druhá rychlost, a nebo na automatice která vyhodnotí že prší hodně a stírá bez přestávky. Díky, dneska jsem si ověřil, že to přesně tak je. A doplnim, že světla se vypnou, když stěrače asi 2 minuty vůbec nesetřou, buď kvůli tomu, že senzor vyhodnotí že už neprší, nebo pokud je ručně vypnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.