Libor Nerušil Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 (editace) já se taky připojím z mým příběhem , Odjakživa se mě líbil Yeti , tak jsme se rozhodly si ho pořídit . cenu jsem chtěl tak kolem 200 tis. líbila by se 4kolka ,ale musí stačit 2kolka. Takže předokolku , kvůli aféře s naftou jsem chtěl benzín i když jsem měl skoro vždy naftu a manželka nechtěla černou barvu. Tak jsem začal hledat přes neustálé hledání a čtení co je lepší a není lepší jsem po 2 měsících nakonec zajel do bazaru kde hodně známích jezdí a jsou moc spokojeni. dopadlo to tak že jsem zaplatil víc a mám 4x4 , TDi 103 kw a ještě černou , najeto 128 tis. dovoz D hodně dobře vybavený Yeti , benzín mě odmítly dovézt že si to na triko nevemou ojetá 1,8 žere olej a 1,2 zas ten rozvodák . Nakonec jsem rád jak to dopadlo a jsme moc spokojeni . Editováno: 12. Listopad 2018, autor: Libor Nerušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lados70 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Zdravím, přemýšlím o koupi Yetiho 1.4 TSI rok 2011. Jezdím jen město. Vyplatí se nebo je lepší se porozhlédnout jinde? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janik3 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Zdravím, viem že o motoroch 1,8 tsi je internet plný, ale neviem sa dopátrať, či sa Yeti robil, resp. od kedy s týmto motorom bez reťaze, teda s remeňom. Máte niekto info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Motor 1.8 TSI má ve všech variantách vždy řetěz, respektive řetězy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janik3 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Hmmm. Mal som za to, že sa to menilo neskôr. No nič, a tá 1.4 tsi od 2015, tá sa už robila s remeňom určite, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Ano, od 05/2015 jsou to motory EA211 1.4 TSI s řemenem v rozvodech. kód motoru je CZCA (92 kW) a CZDA (110 kW) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janik3 Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Ok, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.