RED_BULL Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Zdarec klubáci ,chci se Vás zeptat jestli už někdo na svém supovi z 1.8T ,měnil gumičky na vstřikovačích. Ja jsem si všiml ,že se objevuje benzín okolo vstřikovačů. Tak by mě zajímalo jestli s tím ,máte někdo zkušenosti. Mám najeto už 260000 a tak si myslím ,že gumičky už pošly stářím. A taky mi jedno za čas vyskočí závada motoru. A na VAG mi to vypiše problém s dodávkou směsi nebo se zapalováním něco v tomhle smyslu. Ale vůbec nic to z motorem nedělala. Jede pořád stejně. Je to pokaždé sporadická závada. Díky za rady a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Zdar jo hral jsem si s tim, nechaval jsem to hlinikovy sani prelestit pritom jsem kontroloval hadice a daval jsem novy tesneni. Ty gumicky stoji par kacek. Musis odmontovat vstrik listu, oddelat konektory ke vstrikum a vysunes to nahoru. Ale bacha mozna ti nebude tesnit ta umela hmota na imbus co je nasroubovana v sani do ktere zasouvas vstrik. Je to otazka pul hodiny i s celym zadeklovanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 22. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Takže to saní muselo jít pryč ? Nedá se to udělat s tim ,že bych ho tam nechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 22. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 Jo, a ještě na kolik Tě vyšlo to leštění toho sání ? A bylo to nějak znat třeba na výkonu nebo je to spíš jenom na efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 jen zvenku a pak jsem to nechal zalakovat aby to neoxidovalo nebo co to dělá za neplechu. Nevím kolik to stálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.