Září 24, 2024Zář 24 No pripojit sa na signal spiatocky. Vyber zadne svetlo a pripoj sa na cierno-modry kabel
Říjen 23, 2024Říj 23 Zdravim, riesim na jednej Octavii combi 2018 DSG (MR2019) ze obcas vypadáva cuvacia kamera (HIGH verzia) kde mi toto vyskocilo ale nikde som nedokazal najst nejake riesenie s tymto chybovym kodom Podla slov majitela sa to stalo po montazi neorigo tazneho zariadenia (AUTOHAK) kde dali aj jednotku tazneho univerzalnu s odppajanim cuvacich senzorov (Prestrihne sa kostra na senzory a pripoji sa na ruzovy kabel k jednotke) pri pripojeni privesu (kabelaz som dal do povodneho stavu ale stale to obcas spravi) Kabelaz som premeral a nikde ziadne prerusenie ci uz vo video kabli alebo CAN kabloch a napajanie
Říjen 24, 2024Říj 24 A pozeral si aj, ci su konektory dobre zatlacene? Ci uz v infotainmente alebo na kamere.
Listopad 13, 2024Lis 13 On 9/23/2024 at 8:42 PM, wirer said: KA1 potrebuje signal spiatocky Zdravim Vas, Aj ja mam momentalne Bolero 5Q0 035 840 C ktore pise podporu K1. Lenze na 840C sa zmenilo po nahrati toolbox-u a noveho softwaru MST2_EU_SK_ZR_P0480T. So starym softwarom (MST2_EU_SK_ZR_P0253T) a aj na stitku radia je 5Q0 035 840 A, ktora pise podporu K2. Zmenila sa novym softwarom aj podpora z K2 na K1 ? Dakujem. Upraveno Listopad 13, 2024Lis 13 od filipjurik
Březen 21Bře 21 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenost se zapojením parkovací kamery k autorádiu SWING Skoda Octavia III 5E0035867? Nikde v návodu ani na internetu to nemohu najít. Chtěl bych tam dát 12 LED Parkovací kamera K0197P | Everest Technology nebo Kamera couvací v rámečku SPZ, přísvit, bez úchytů pro RZ : H A D E X , spol. s r.o. Vůz jsem koupil starší a pod palubovkou mi tam visí žlutý konektor, jako pro video.
Březen 21Bře 21 Nepises index. V kazdom pripade, indexy A az K su bez podpory kamery. Takze pravdepodobne aj bez indexu bude bez podpory Zlty konektor moze byt prave neuspesny pokus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.