wirer Vloženo 24. Září Sdílet Vloženo 24. Září No pripojit sa na signal spiatocky. Vyber zadne svetlo a pripoj sa na cierno-modry kabel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabik601 Vloženo 23. Října Sdílet Vloženo 23. Října Zdravim, riesim na jednej Octavii combi 2018 DSG (MR2019) ze obcas vypadáva cuvacia kamera (HIGH verzia) kde mi toto vyskocilo ale nikde som nedokazal najst nejake riesenie s tymto chybovym kodom Podla slov majitela sa to stalo po montazi neorigo tazneho zariadenia (AUTOHAK) kde dali aj jednotku tazneho univerzalnu s odppajanim cuvacich senzorov (Prestrihne sa kostra na senzory a pripoji sa na ruzovy kabel k jednotke) pri pripojeni privesu (kabelaz som dal do povodneho stavu ale stale to obcas spravi) Kabelaz som premeral a nikde ziadne prerusenie ci uz vo video kabli alebo CAN kabloch a napajanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Října Sdílet Vloženo 24. Října A pozeral si aj, ci su konektory dobre zatlacene? Ci uz v infotainmente alebo na kamere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipjurik Vloženo Středa v 06:25 Sdílet Vloženo Středa v 06:25 (editace) On 9/23/2024 at 8:42 PM, wirer said: KA1 potrebuje signal spiatocky Zdravim Vas, Aj ja mam momentalne Bolero 5Q0 035 840 C ktore pise podporu K1. Lenze na 840C sa zmenilo po nahrati toolbox-u a noveho softwaru MST2_EU_SK_ZR_P0480T. So starym softwarom (MST2_EU_SK_ZR_P0253T) a aj na stitku radia je 5Q0 035 840 A, ktora pise podporu K2. Zmenila sa novym softwarom aj podpora z K2 na K1 ? Dakujem. Editováno: Středa v 06:29, autor: filipjurik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.