Přejít na obsah

Parkovací kamera

techteb

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...

Zdravim, riesim na jednej Octavii combi 2018 DSG (MR2019) ze obcas vypadáva cuvacia kamera (HIGH verzia) kde mi toto vyskocilo ale nikde som nedokazal najst nejake riesenie s tymto chybovym kodom
Podla slov majitela sa to stalo po montazi neorigo tazneho zariadenia (AUTOHAK) kde dali aj jednotku tazneho univerzalnu s odppajanim cuvacich senzorov (Prestrihne sa kostra na senzory a pripoji sa na ruzovy kabel k jednotke) pri pripojeni privesu (kabelaz som dal do povodneho stavu ale stale to obcas spravi)
Kabelaz som premeral a nikde ziadne prerusenie ci uz vo video kabli alebo CAN kabloch a napajanie 

obrázok_2024-10-23_123148785.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
On 9/23/2024 at 8:42 PM, wirer said:

KA1 potrebuje signal spiatocky

Zdravim Vas,

Aj ja mam momentalne Bolero 5Q0 035 840 C ktore pise podporu K1. Lenze na 840C sa zmenilo po nahrati toolbox-u a noveho softwaru MST2_EU_SK_ZR_P0480T.

So starym softwarom (MST2_EU_SK_ZR_P0253T) a aj na stitku radia je 5Q0 035 840 A, ktora pise podporu K2.

Zmenila sa novym softwarom aj podpora z K2 na K1 ?

Dakujem.

Editováno: , autor: filipjurik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...