Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No pripojit sa na signal spiatocky. Vyber zadne svetlo a pripoj sa na cierno-modry kabel

• 5 týdnů později...

Zdravim, riesim na jednej Octavii combi 2018 DSG (MR2019) ze obcas vypadáva cuvacia kamera (HIGH verzia) kde mi toto vyskocilo ale nikde som nedokazal najst nejake riesenie s tymto chybovym kodom
Podla slov majitela sa to stalo po montazi neorigo tazneho zariadenia (AUTOHAK) kde dali aj jednotku tazneho univerzalnu s odppajanim cuvacich senzorov (Prestrihne sa kostra na senzory a pripoji sa na ruzovy kabel k jednotke) pri pripojeni privesu (kabelaz som dal do povodneho stavu ale stale to obcas spravi)
Kabelaz som premeral a nikde ziadne prerusenie ci uz vo video kabli alebo CAN kabloch a napajanie 

obrázok_2024-10-23_123148785.png

A pozeral si aj, ci su konektory dobre zatlacene? Ci uz v infotainmente alebo na kamere.

• 3 týdny později...
On 9/23/2024 at 8:42 PM, wirer said:

KA1 potrebuje signal spiatocky

Zdravim Vas,

Aj ja mam momentalne Bolero 5Q0 035 840 C ktore pise podporu K1. Lenze na 840C sa zmenilo po nahrati toolbox-u a noveho softwaru MST2_EU_SK_ZR_P0480T.

So starym softwarom (MST2_EU_SK_ZR_P0253T) a aj na stitku radia je 5Q0 035 840 A, ktora pise podporu K2.

Zmenila sa novym softwarom aj podpora z K2 na K1 ?

Dakujem.

Upraveno od filipjurik

• 4 měsíce později...

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenost se zapojením parkovací kamery k autorádiu SWING Skoda Octavia III 5E0035867? Nikde v návodu ani na internetu to nemohu najít. Chtěl bych tam dát 12 LED Parkovací kamera K0197P | Everest Technology nebo Kamera couvací v rámečku SPZ, přísvit, bez úchytů pro RZ : H A D E X , spol. s r.o. Vůz jsem koupil starší a pod palubovkou mi tam visí žlutý konektor, jako pro video. 

image001.png

Nepises index. V kazdom pripade, indexy A az K su bez podpory kamery. Takze pravdepodobne aj bez indexu bude bez podpory

Zlty konektor moze byt prave neuspesny pokus

A když mám radio 5E0 035 840A , tak kamera taky asi nepůjde že ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.