Přejít na obsah

stastikp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    117
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 273 zobrazení profilu

Oznámení stastikp

Nováček

Nováček (1/14)

11

Popularita

  1. Zkusil jsem to projet a probrzdit i pres rucku jak to slo elektronickou. Neprijde me to lepsi spis me prijde, ze se vytvorily nove ryhy. Nejhorsi je stav vlevo vzadu. Zatim nepozoruju zadny piskani, huceni brzd ani jiny projevy. Spis jsme na to zatim prisli opticky. Dik za odkaz proctu tema.
  2. Ahoj, chtěl jsem se zeptat. Objevuje se mě rez okolo zadních kotoučů. Upozornil mě na to známý automechanik, který mě měnil pneu. Je to pouze vzadu, v předu nic. Divil se a tvrdil, že asi jezdím s autem naloženým pouze vpředu a zadní kotouče tak tolik nebrzdí. Jak tomuto předejít ? Najeto mám 56t km, stáří auta je 3 roky. Docela mě to vyděsilo, když jsme nad tím stáli u auta k milionu. Je pravda taky, že auto je negarážované a stojí klidně několik dní bez pohybu před domem, jeslti se brzdy zanesou a nejsou dostatečně obruošvané. Díky za rady
  3. Tak už to funguje. Záhadně se to rozjelo asi na třetí pokus, kdy jsem opakovaně připojil telefon a restartoval Sygic. Celý ten Mirror link a softwarový základ mě přijde značně nedotažený. Funguje to záhadně, hlavně je sranda když chci přepnout z Mirror linku na Android auto. U toho jsem zestárnul o 10 let. Pak jsem přišel na to, že v telefonu musím odškrnout Mirror link, ale ještě než odpojím mobil z kabelu. Jinak to už nejde a při každém propojení automaticky skočí Mirror link. Další věc je u Sygicu podivně posdkládné okno. V dolní části při psaní překrývá klávesnici Sygicu lišta ze softwaru auta a jde velmi špatně klinout mezerník nebo přepínání na číslice. Tak snad to v budoucnu doladí.
  4. Nezkoušeli jste někdo Sygic Car Navigation ve zkušební verzi na sedm dnů? Už tomu nerozumím ale auto načte appku jako certifikovanou. Jakmile se rozjede vypne obraz a za jízdy není zobrazení povoleno. Wtf ? Program uvádí že 7 dnů můžu zkoušet plnou verzi včetně mirrorlink u. Nerad bych vrazil 80 eur a pak to nefungovalo za jízdy. Android auto funguje v klidu ale sygic navigace mě přijde lepší než prosté Google maps.
  5. Je problém pro GPS i sklo bez vyhřívání? Občas mám výpadky GPS signálu na trackeru v autě. Blbě se chytá na satelity. Zkoumám zda je problém ve skle. Resp gps je pod zadním sklem.
  6. Taky velká spokojenost, pro normálního smrtelníka dobře odladěný motor. Má celkem i slušný odpich když prošlápnu plyn a DSG aktivuje kick down, ale zatím ho nechcu tolik honit během zajíždění.
  7. Jj zkusim, diky za radu a jak jste to spousteli poprve vy? Staci zapnout app v mobilu a pak dat vyhledat zarizeni v infotainmentu ? Jinak jeste po zapojeni se me pta jaky rezim chci nastavit pro prenos dat (MTP, PTP, nabijeni)
  8. Ahoj, mam LG G3 a nainstaloval jsem si Android Auto. Problem je, ze mi aplikace nechce chodit. Jak to spustit v aute ? Zapojim kabel USB, zapnu appku v mobilu, v infotanimentu vyberu mirrorlink a nacist zarizeni Android auto. A nic auto hlasi relefon funkci nepodpiruje a mobil, ze nenasel zadne auto. Nebo je treba mit pouze doporucene modely telefonu at pouzivam jakoukoliv app ? Diky Zkousel jsem Android auto, Dashdroid car a nic :-(
  9. Bohužel ještě ne, zatím nikdo nevolal
  10. Spíš zde nikdo zatím neuvedl celkem důležitý skutečnosti. Stížnosti jak je to na nic je tu na pár stran. A to v čem konkrétně zamlžené světla vadí sem tu nenašel. Tzn. kratší životnost světlometů (koroze?) a kratší o kolik ? Jak moc zamlžení ovlivňuje světelný tok a osvit silnice v noci? To by mě zajímalo a pak bych řešil reklamaci. Že to není ok je jasný, ale jestli mě to zlikviduje světlomety místo po 15 letech tak za 13 let tak to je mě buřt, tak dlouho to auto určitě mít nebudu. Jestli snižuje viditelnost v noci o deset procent+ ok beru je to špatný. Pokud odejdou za třetinu obvyklý životnosti tak ok je to průser, ale pak to vezmu na záruku. Nikdo z vás nema ponětí jak moc to ty světlomety degraduje kromě estetiky. To ukáže čas nebo pozitivní postoj Škodovky k řešení problému. Jedinej smysluplnej návrh je STK a vyjádření o nezpůsobilosti k provozu. Škoda dala servisům jasný guidline, že toto o rosení je OK. Takže zatím asi smolik, můžeme poute reklamovat do aleluja.
  11. stastikp

    Superb III

    Docela to auto zkritizovali s 140kw verzi ☺. Posledni dobou ctu spis kritiku a problemy nez pozitiva, uz to odmitam cist .
  12. Chtěl jsem se zeptsat, výhledově uvažuji do svého Rapida nad xenony místo petrolejek. Mám vyrobeno Q2/2013. Bude problém s řídící jednotkou nebo se světlomety ? Nebo stačí pouze vyměnit a bude to šlapat ? A jak se pak řeší STK nebo ty xenony se nějak dají dopsat do konfigurace ? Moc se tady v tom nevyznám, díky
  13. Mam jeste Rapida s halogenem a tam se nic nerosi.
  14. Je to blbý, hledal jsem na googlu a to samé dělá i VW Passat B8 Highline, vozy Mercedesu. Dělá to i nové BMW řady 7. U toho BMW dle fotek se dokonce mlží spíš vrchní polovina skla a jde to částečně i do světelného toku. Na netu psal, že majitel šel přímo do salonu kde projeli vystavený kus a jak dojeli bylo to zamlžené. Asi je to chyba externího vyrobce světel. Ale zatím nejvíce postřehů bylo u vozů ňemeckých značek.
  15. Ted jsem 2 mesice resil OL. Zaver je ten, ze pro fyzickou osobu se to moc nevyplati. Pokud bych bral Supa 3 na klasiku leasing dam asi 850, na OL s odkupem 920 a na hotovost 790. Uvazuju teda odkup vozu. Ve vsem je zapocteno havarijni all risk, povinny ruc., kola a servis. OL se vyplati spis pro firmy, kde muzes vyuzit pravidelnych danove odpocitatelnych splatek. A na 50 000 kc ti az tak nesejde behem nekolika let. Navic mas pro firmu nakladovou polozku, ktera je zadouci. Na osobni vyuziti ztratove. Jinak jsem v rychlosti zkoumal i variantu splatky jako OL na 4 roky bez odkupu a leasing s prodejem po 4 letech (prodejni ceny jsem odhadoval dle inzerce na netu, prodejni cena 250-300tis. Kc). Tzn bez odkupu vozu. Doba 4 roky. Superb Kombi 125kW diesel RV 2011, najezd do 125k km. Cena na OL a leasing klasik plus minus stejne (tzn rozdil do 30tis Kc). S tim ale ze pak nemas nic a obe dve varianty jsou defakto pronajem. OL ma dal nevyhovu nutnych oprav dle pozadavku spokecnosti.
×
×
  • Vytvořit nový...