miggy Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Keď píšeš, že si sa dostal ku klapke, vyskúšaj, či po stlačení tlačidla vnútornej cirkulácie vzduchu servomotor otvorí / uzavre klapku. Ak nie, tak vyskúšaj premerať tlačidlo multimetrom a potom napájanie servomotora. Niečo z tohoto by mohlo byť zlé. Ak nie, tak chyba bude niekde v RJ (neviem, či je na to špeciálna RJ, alebo nie). Každopádne ak sa to dá (a má to pre Teba zmysel), skús zatiaľ zaaretovať klapku v pozícii, keď do auta prúdi čerstvý vzduch z vonku. Má to síce určité nevýhody (napríklad keď ideš za V3S a nedá sa predbehnúť), ale asi budeš radšej, keď sa Ti to nebude hmliť. Alebo možno budú iba konektory z tlačidla ovládania klapky / motora vytiahnuté a máš to vyriešené za chvíľku Editováno: 15. Březen 2014, autor: miggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimber Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Zdravím pánové, Mám podobný problém s rosením okna,ale dělá mi to jen v pravé třetině předního okna před spolujezdcem,pylový filtr je nový,nikde žádná voda,tak jsem zkusil zavřít všechny ofuky,aby šlo co nejvíc vzduchu na sklo,ventilátor na 4 a řekl bych že na část okna kde se rosí šlo podstatně méně vzduchu ,chtěl bych se zeptat je nějaká možnost že by ta třetina byla přivřená nějakou klapkou,popřípadě nemáte z etky nákres jak to je celé propojené a co bych s tím mohl udělat,samozřejmě servis je poslední možnost.Díky předem za každou radu. F2 1.4 16V 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAPIDECKA Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Ani nám nič nepomáhalo, kým sme nezistili pri výmene prasknutého čelného skla, že to predchádzajúce bolo zle nalepené a cez fugu akurát v strede naspodku skla prenikala vlhkosť. Nám už zamŕzala zvnútra. Bolo to teraz v zime. Odvtedy pokoj. Ale je to jedna z možností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.