bundis Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Ahoj, mám octávii I r.v.2003 s maxidotem, z ničeho nic mi z maxidotu zmizela ta horní třetina displeje,prostě mi to nevypisuje název stanic. Mám origo rádio symphony. Nemá prosím někdo nějaký podrobnější postup jak to znovu nakódovat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Vzit vag, adresa 56, kodovani 07 a nakodovat radio stejnym kodem, nejspis to bude 00407. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 odpoj a připoj baterku, do kodování se neplet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 12. Únor 2017 Sdílet Vloženo 12. Únor 2017 ahojte mam tež maxidota amultifunkcní volant kupoval jsem auto 1,9TDI 96kw 6kvalta bez original radia a ted jsem si ho sehnal ale bohuzel nevím pin budiku a ani radia pujde to nejak zjistit a vse zapojit aby to fachalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.