mirahrd Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Zdravim praskaji me t10 ledk v parkovackach vzdy jen jedna .......nevite co to muze zpusobit dik Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 (editace) nejspíše dvěma hlavními faktory. Nekvalitním výrobkem a nebo přepětím. Pokud už máš vyzkoušeno, že třeba ti jenom na té jedné straně bouchlo 10 ledek, tak proměřit. Editováno: 11. leden 2014, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 a co třeba teplo od H7? Dávat LEDky do společné paraboly se svítícím potkávácím světlem se obecně nedoporučuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Jak je psáno výše, záleží dost i na kvalitě. Měl jsem levné T10 ve stropní lampičce - svítily a nesvítily - dlouho jsem myslel, že je to lampičkou, nakonec jsem dal zpátky žárovky a svítí stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.