michal2009 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Pojede nekdo driv? My bysme jeli uz asi ve ct nebo v patek, uvidim podle toho jak budem moct, ale zas kvuli jedne noci ze so na ne prespime taky radsi v aute nez se jebat se stanem, pak v bytovce ho zas rozkladat, susit a zas skladat, na to prdim. Ale kdyby jsme jeli driv,tak to bysme se v aute uz nevyspali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Kdo napsal, že pojede dřív jsem přidala k seznamu... Jinak většina vždy jezdila na dvě noci, tj. v pátek příjezd a v neděli odjezd... Jinak do seznamu přibyl další slovák Wladi Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 já taky vystartuju asi už ve čtvrtek Bajuš s Hanysem.Jako vždy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Michael91 1 os. chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 czechmichael 1 os. chatka č.4 pá-ne Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. - stan Sup1 ??? sup nebo plachta Lanny ??? AceVentura ??? Nemo ??? PetříkJunior ??? (nejsem si jistá z nickem, kdyžtak mě opravte) Editováno: 22. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 No já nechávám čtvrtek zatím otevřený, každopádně v pátek přijedu určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) No safra jen tak dál bando Ať je nás porádná kupa a hodně srandy . A už víte co by jste chtěli vidět ? Napadlo mi zajistit stání na náměstí a podívat se na ty naše mumie Klatovský pak na černou věž(ale beze mě )-Takže jen kdo by chtěl ? Pak prej zámek Jindřichovice-Tam je prej pěkný parkoviště na fotky . A hrad Velhartice okolo Werichovi chaty ? :)A pak bych dal asi Černý nebo Čertovo jezoro ? Editováno: 22. leden 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 a taky nějaký zříceniny tam máte, na základce, což už je teda celkem dávno jsme tam někde byli na Rabí nebo nějak tak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Ano Rabí taky kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Já samozřejmě taky pojedu už ve čtvrtek počítám stím To by nebylo ono jet takovou dálku a jen na chvíli :-) Jinak upřimně já mám zámky v píči :-) Takže když budete chtít na zámek tak já se uvelebim v kempu . Hihi :-) Ale co už je pro mě zajimavé tak prej kolem Lipna je nějaká suprová rozhledna v korunách stromů, ale zatim jsem nezjistoval více info... Ale to je spíš nápad pro lidi co se nebojí pač od kempu by ta rozhledna měla být něco okolo 100 km :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Tak není problém Nechá se doject kamkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Hanys ty jsi držka.... :-) (myšleno v dobrém). Ale máš recht.Obecně plánů je vždy hodně,ale realita je jiná.Čas utíká jako voda a než se člověk naděje tak je po sraze.I pobyt od čtvrtka není nic extra natož aby se během dvou dnů stihlo vše co by člověk chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 jo na tu stezku v korunách stromů už se taky tak rok chystám, ostatně ona je tam asi rok nebo dva a dle videí to vypadá perfektně, ale je to ta stovečko no http://www.stezkakorunamistromu.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 no tak bychom museli šlápnout do pedálů :)A nejsem vůbec proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 tak v pátek by se to dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Tak v pátek,ale beze mě pač počítám,že do 15h budu v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Štěpáne, parádní odkaz na sraz pod všemi tvými komentáři Jinak v ten pátek většina dorazí až odpo a nebo k večeru, ale my co tam budeme už od čtvrtka, tak by se to dalo nějak uskutečnit Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Já se musím přiznat že jsem trochu opakoval od Štěpána a dal jsem si ho tam taky i Airman to má, no co dobrá propagace srazu pro ty co o tom třeba vůbec neví. To Lipno se mi taky líbí, ale ten pátek asi neklapne pro všechny, jak říká Bára no Třeba to sfůknem v sobotu, dokonce je tam skupinová sleva pro víc jak 15 lidí. Z klasických 190,- to skupinově pro 15 lidí a více vyjde 120,- na jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Podle mě to v sobotu nedáme... A nevím, zda-li by tam chtěli jet všichni... Jste kluci šikovní no Bája Editováno: 22. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 jooo bando těším se na vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 díky, přesně tak, ideální reklama na sraz pro další supáky jinak to video si sem dala asi milionkrát, ale je hezký, to si chtěla slyšet viď to je fakt, pátek je asi blbost, jelikož jak řikáte, bude nás jen skupinka, nebo když se nebude chtít všem, tak ti co budou chtít můžem jet v neděli po cestě a já to pak potáhnu nahoru přes budějky na prahu a vy na jihlavu a ty čuzíkovy kola jsou fakt pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Nejde dát do podpisu více URL, tak jsem tam pouze dala to video a dělám reklamu trochu jinou A chtěla jsem ten náhled zrušit, ale bohužel nejde, tak to musíte přetrpět ve velkém A to, že je pěkné mi nemusíte psát Já jsem se už pochválila sama a vím samochvála smrdí Jinak uvidíme s tím výletem se dá třeba domluvit i později a nebo jak v pátek dojedou všichni, tak se dá taky domluvit, kam po obědě. A hlavně to bude taky záležet na počasí. Ale já doufám, že tentokrát už to počasí bude přát a bude parádní Bája Editováno: 22. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Nu já jen doufám,že se dá včas dohromady kolik lidí a kdo s kým a kdo chce tu svojí chatrč Aby to bylo vše v cajku. Aby pak niksdo nenadával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ahoj,rád bych také přidal.Už jsem vás dlouho neviděl. Termin by měl být v pohodě,ale nevím kdy bych dorazil. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ahoj, vloni mi to časově nevyšlo ale letos snad dorazíme, ale na jak dlouho ted ještě neumím říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 paráda, pěkně se nám to rozrůstá jo to máš v podpisu to video, tak to proto, řikal jsem si proč to sem dáváš tolikrát přesně, na výletu/tech se dohodnem na místě, to bude nejlepší dle poč, snad ale bude už konečně v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.