Přejít na obsah

Jarní sraz květen 2014

Bajuszka

Doporučené příspěvky

Pojede nekdo driv? My bysme jeli uz asi ve ct nebo v patek, uvidim podle toho jak budem moct, ale zas kvuli jedne noci ze so na ne prespime taky radsi v aute nez se jebat se stanem, pak v bytovce ho zas rozkladat, susit a zas skladat, na to prdim. Ale kdyby jsme jeli driv,tak to bysme se v aute uz nevyspali :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aktualizace:

Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1

Michael91 1 os. chatka č.1

Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne

Ghostbuster 2 os. - chatka č.3

Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne

Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne

Drizzy 1 os. - chatka č.4

czechmichael 1 os. chatka č.4 pá-ne

Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne

Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne

wladi 1 os. chatka č.7

Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne

brc.majkl 2 os. - stan

Sup1 ??? sup nebo plachta

Lanny ???

AceVentura ???

Nemo ???

PetříkJunior ??? (nejsem si jistá z nickem, kdyžtak mě opravte)

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři

No safra jen tak dál bando :) Ať je nás porádná kupa a hodně srandy :) . A už víte co by jste chtěli vidět ?

:) Napadlo mi zajistit stání

na náměstí a podívat se na ty naše mumie Klatovský pak na černou věž(ale beze mě :D )-Takže jen kdo by

chtěl ? :) Pak prej

zámek Jindřichovice-Tam je prej pěkný parkoviště na fotky :) . A hrad Velhartice okolo Werichovi chaty ? :)A

pak bych dal asi Černý

nebo Čertovo jezoro ? :)

Editováno: , autor: czechmichael
Odkaz ke komentáři

Já samozřejmě taky pojedu už ve čtvrtek počítám stím ;) To by nebylo ono jet takovou dálku a jen na chvíli :-) Jinak upřimně já mám zámky v píči :-) Takže když budete chtít na zámek tak já se uvelebim v kempu . Hihi :-)  Ale co už je pro mě zajimavé tak prej kolem Lipna je nějaká suprová rozhledna v korunách stromů, ale zatim jsem nezjistoval více info... Ale to je spíš nápad pro lidi co se nebojí pač od kempu by ta rozhledna měla být něco okolo 100 km :-)

Odkaz ke komentáři

Hanys ty jsi držka.... :-) (myšleno v dobrém). Ale máš recht.Obecně plánů je vždy hodně,ale realita je jiná.Čas utíká jako voda a než se člověk naděje tak je po sraze.I pobyt od čtvrtka není nic extra natož aby se během dvou dnů stihlo vše co by člověk chtěl.

Odkaz ke komentáři

Já se musím přiznat že jsem trochu opakoval od Štěpána a dal jsem si ho tam taky :) i Airman to má, no co dobrá propagace srazu pro ty co o tom třeba vůbec neví.

To Lipno se mi taky líbí, ale ten pátek asi neklapne pro všechny, jak říká Bára no :) Třeba to sfůknem v sobotu, dokonce je tam skupinová sleva pro víc jak 15 lidí. Z klasických 190,- to skupinově pro 15 lidí a více vyjde 120,- na jednoho.

Odkaz ke komentáři

díky, přesně tak, ideální reklama na sraz pro další supáky

jinak to video si sem dala asi milionkrát, ale je hezký, to si chtěla slyšet viď

to je fakt, pátek je asi blbost, jelikož jak řikáte, bude nás jen skupinka, nebo když se nebude chtít všem, tak ti co budou chtít můžem jet v neděli po cestě a já to pak potáhnu nahoru přes budějky na prahu a vy na jihlavu

a ty čuzíkovy kola jsou fakt pěkný

Odkaz ke komentáři

Nejde dát do podpisu více URL, tak jsem tam pouze dala to video a dělám reklamu trochu jinou :D A chtěla jsem ten náhled zrušit, ale bohužel nejde, tak to musíte přetrpět ve velkém :D

A to, že je pěkné mi nemusíte psát :D Já jsem se už pochválila sama a vím samochvála smrdí :D

Jinak uvidíme s tím výletem se dá třeba domluvit i později a nebo jak v pátek dojedou všichni, tak se dá taky domluvit, kam po obědě. A hlavně to bude taky záležet na počasí. Ale já doufám, že tentokrát už to počasí bude přát a bude parádní :)

Bája

Editováno: , autor: Bajuszka
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...