vick Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 není třeba.Jen jsem si to neuvědomil.No a jelikož jsme organizovaná skupina tak asi i ta cena půjde nějak ukecat směrem dolů ne?Teda aspoň to tam takto mají napsané.No a jelikož někteří jedem už ve čtvrtek tak není důvod to nevyužít od čtvrtku a tak doufám že s tím problém nebude.Je na to ještě brzo,ale na druhou stranu proč se o tom nepobavit už nyní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Jo to jsi myslím,že nám nějakou fajn cenu udělá . Eště se s ní chci tak nějak sejít a probrat vše pořádně A aby mi to i ukázala :D/v tom kempu myslím/. JInak už se na vás bando fakt těším . A snad taky stihnu dát auto pořádně do pucu Abych tam nedělal za Klatovy ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 To je jediná nevýhoda dalekých cest.Auto napucujem,naleštíme a vše kolem a než tam dojedem tak je to zas jako prase Ale marné,to je daň za fajn výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 No já to mám naštěstí kousek .Tak snad vám výjde počasí.Aby to tolik špinavé nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) nějaká dobrá myčka tam u vás v okolí, či aspoň wap? Editováno: 23. Únor 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 No moc ti asi neporadím. Já jezdím jen na jedno místo už několik let. Kde je ruční mytí. Je to firma kde táta jezdí kamionem. Takže v okolí ani pořádně nevím.Ale co asi tak nějak vím tak v nouzi OMV Luby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 A abych to doplnil tak v pátek a sobotu mejou svoje firemní auta. Tak nejpozději kdy to umýt je ve čtvrtek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 to já si to jako určitě umeju na osvětčenym místě v praze, ale na tý bílý bude po cestě určitě něco vidět, takže bych to tam pak někde sprchnul ,ale když bude hnusně tak to stejně nemá moc cenu, no uvidíme, něco tam snad bude, tak víc koukej kolem sebe teď, ať nás můžeš někam navést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Možná tak poslední záchrana někde v Plzni.Ale to je kus Jinak nevím no nebo dyť v kempíku teče řeka tak co bych hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 No podle naších zkušeností, co jsme drhli auto před srazem a nebo v Sedmihorkách po dojezdu, tak pak celý sraz pršelo Takže nevím, jestli radši nezvolit variantu být na sraze se špinavou Bedrunou :D Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 No tak to my vyluxujeme, vytepujeme, umyjeme a nalestime, ať neděláme ostudu. Doufám, ze bude hezke počasí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 tak jsem to probrouzdal na netu a v Sušici je shell (10km) a je s myčkou a pak někde v Horažďovicích, ale to je už 25 km, takže Sušice to jistí, jinak to tam u vás má pěkně pod palcem RobinOil co? wap jsem nikde v blízkosti nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) No jak jsem psal já jezdím na myčku k Lorenc-Logistic Klatovy. Wapka,ruční mytí a nejlepší když tam znáš ty kluky co to tam drhnou ty auta .Tak víš,že to máš jak z fabriky. Takhle to vypadá hned po umytí: A jinak tankovat jezdím na Benzinu Verva Diesel A jinak v Klatovech máme asi cca 6 benzinek jen v Klatovech . Nechápu. A to eště nepočítám takové ty soukromé zastrčené někde v dílnách. Editováno: 23. Únor 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 No na sraz ho umeju. Jen mi ted nechce oprset ten marast z ledna. Ani uz nevim, jakou ma barvu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Jooo, tak to vypádá na pořádnej nášup ten sraz Hlavně nezapomeňte na to pivko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 No jako srazek to bude hoodne slusnej :-). A neboj pivko bude,ale bojim se,ze jeden soudek stacit nebude . A i snad nam to domaci dovoli :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 vždyť jsme se dohodli na dvouch ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Taky počítám se dvoma! Jinak oproti loňskému srazu bude min. dvojnásobek aut, to už bude pěkná lajna, to bude problém i někde zaparkovat tolik velkých aut. Ještě TomTF a Ďurih a máme krásných 25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 No jako bude to zajímací . Ale těším se na to hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 No jako srazek to bude hoodne slusnej :-). A neboj pivko bude,ale bojim se,ze jeden soudek stacit nebude . A i snad nam to domaci dovoli :-( Tak domácí snad nebude zakazovat bečku ne?To je jak by ti zakázal,aby sis na ohni udělal sám co chceš a nutil ti své.Krom toho je to autokemp a ještě jsem se nesetkal s tím,že by si někdo něco takového diktoval,ale jasně stát se může cokoli nicméně tohoto bych se nebál. Raději spíš řekni svou vizi jak si to ty představuješ?Musíš mít plán jak si to s tím pivem pořešite,protože jak bys to dělal?To koupíš ze svého a pak si to vybereš od konzumentů?Nebo si uděláš seznam kdo o to bude mít zájem a podle toho objednáš množství? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Ja myslel že to je sponzorský dar ty bečky :-D z motorestu :-) Editováno: 28. Únor 2014, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Tak já to dostanu za nákupku takže to taková raketa nebude No a asi boužel to budu muset dát ze svého. Pač nechci běhat po kempu a ptát se pil jsi nepil jsi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Tak se u pípy udělá seznam a kdo si načepuje udělá si čárku, a pak se sečte, kdo kolik vypil a to zaplatí, ne? ... Snad jsou všichni natolik normální, aby tě nenechali platit celou bečku a co vypijou to si zaplatí a nepodváděli Co? Myslím, že je lepší tohle a čepované, než si vozit plech a sklo sebou Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 jak bohužel.Co to píšeš.To samozřejmě tak nefunguje kamaráde abys něco platil sám o to se neboj.Jednoduše to udělej takto: máš tady seznam tak se každého dotyčného zeptej jestli bude chtít pivo a jakmile ti napíše tak to ber jako závaznou objednávku a máš to ne?Pak budeš mít seznam a na sraze si to zkasíruješ.To nefunguje tak,že když něco organizuješ tak na to budeš doplácet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Hm a kdo to bude hlídat Já to cálnu. A kdo mi něco bude chtít dát dá a kdo ne tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.