Bajuszka Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Jde o to, že každý kemp nemá jen tak přístup do lesa a nebo naopak nedávají k ohništi dřevo... Takže je lepší si dovézt něco málo ať pak nemusíme nikde schánět... Ale zase ať toho dřeva nemáme moc a nevezete to zpět My teda bereme menší cestovní gril a uhlí, takže když by si někdo chtěl udělat maso nebo tak na grilu, tak nebude problém Jinak bráško (Michael91) připsala jsem Vás do seznamu Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Bája Editováno: 28. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Zdravim bando. Omlouvam se,ze jsem se dlouho neozval,ale ted jsem byl moooc v praci a nebyl vubec cas. Hlavne este je cas. :-). Cca 3 tydny pred se udela uzavirka. Abych nahlasil kolik nas prijede na ten obed. A taky jak se rozmistime v tom kempiku. Takze DULEZITE NAHLASIT POCET OSOB KOLIK MAJITEL SUPIKA DOVEZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Michale, celou dobu ti do aktualizace píšu nick (v podstatě auto) 1 či 2 os. znamená kolik osob a chatky máš rozepsané myslím taky, že to jde pochopit a k tomu ti připisují postupně, jak kdo napíše od kdy do kdy... Ti co budou spát ve stanu či autě, máš zvlášť ať se ti to neplantá do rezervace chatek... Z toho dokážeš krásně spočítat i osoby, kolik potřebuješ míst i na rezervaci do restaurace... Plus k těm chatkám, každý máš u chatky napsané číslo, to máš ulehčení, aby jsi věděl kolik chatek bude potřeba, momentálně je potřeba 10chatek Bája Editováno: 27. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Ano to jsem pochopil. Ale,ze u nekterych jsou otazniky :-). Tak to mi mate jen . Samo vim,ze ne kazdy jsem na forum chodi denne :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 otazníky jsou u těch co standartně jezděj,ale ještě se neozvali, krom Tom TF, ten psal u sebe ve vlákně, že pojede, tam jsme mu psali ať to pak písne i sem na jak dlouho, kolik osob atd, a ještě to neudělal, proto otazníky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 (editace) SUP1 ty čo nezobereš "mladou" či ako ju to oslovuješ? čo ti neodpustila ten kolíček s ktorým si odlupoval staré znaky skoda? Mladá možná taky pojede. Za kolíček jsem samozřejmě dostal zjebáno A kdyby jen kolíček, i fén jsem jí ukradl Já bych pak ještě poprosil pro větší přehlednost, aby organizátoři třeba dva tři dny dopředu napsali nějakou rekapitulaci Prostě termín, přesně kde, popř.co vzít s sebou a tak (jako dřevo na zápal, atd.) Editováno: 28. leden 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Ano ta rekapitulace bude i driv :-). Ja kdyz to konecne vyjde tak se tam vydam ve svem voze znacky Skoda Superb A omrknu nafotim kdyz majitele kempu dovoli. A pak to sem vse pridam. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 (editace) otazníky jsou u těch co standartně jezděj,ale ještě se neozvali, krom Tom TF, ten psal u sebe ve vlákně, že pojede, tam jsme mu psali ať to pak písne i sem na jak dlouho, kolik osob atd, a ještě to neudělal, proto otazníky Ano přesně tak, jak píše Štěpán Navíc Passportovi psal Vick, protože už Supa nevlastní, ale zúčastňuje se s náma srazů Bája Editováno: 28. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 I Passport i Ace Ventura mi napsali že se kouknou na fórum a pokud to půjde že pojedou takže strpení dokud se tu neukážou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Tak bando auto uz slape jako panenka ty jine vstriky se pretesnili a uz bomba bomba bomba :-). Takze v nejblizsi mozne dobe se domluvim s majiteli jestli by bylo mozne se tam priject mrknout. A podivat jake tam maji zazemi. Jak to tam maji s pristreskem a drevem aby jste kdyz tak nemuseli zbytecne plnit kufry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Podle mě uzavřu počet aut a osob někdy na konci března až půlku dubna... Přeci jen jedeme až na konci května... A myslím, že není problém nahlásit o chatku více, a pak říct, že někdo nedojel... Na Bystřičce jsme měli dokonce dvě chaty navíc... A pokud by se někdo chtěl přidat na poslední chvíli, tak si buď zařídi chatku sám, nebo si zajistí jestli se vleze k někomu do chatky a nebo si vezme stan Myslím, že problém by v ničem neměl být... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Taky si myslím,že s tím problém nebude . I když chtěl bych aby byli všichni spokojení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 zdar, ja jedu sám jen pro upřesnění. a k tomu party stanu, ten bych mohl vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 (editace) Moravecmilan21: Ještě napiš od kdy do kdy a bude to supr trupr Jinak ok, píšu tě do seznamu, že bereš party stan Štěpáne, tím pádem ty party stan neber Myslím, že to bude stačit a bereš dítě Jo Michale, zjisti jak tam, pojedeš, jestli mají nějaké lavice či židle a stoly, co můžou ven, nebo jestli si máme každý přivézt svou židli Bája Editováno: 28. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 ok, super, aspoň to nemusim rvát do káry jinak ty řidle to je je fakt, nechci sedět na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 31. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2014 Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Ladislavpraha ??? Stále krásných 17 vozů Superb I Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Jo kez by nas byla aspon 20 :-). To by byla parada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 K 20 to nemá daleko Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Nu doufam,ze ta dvacitka padne bylo by to nadherny ta kolona . A byl by to i uzasny srazik :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Ahoj Superbaci, rád se s Váma seznámim,takže má ůčast na tomhle srazu bude jen teda potrebuji vedet termin dopredu at si zaridim volno jinak je mi vicemene jedno kde a kdy to bude nejsem hnidopich jen vemu psa a druhou polovicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Nic v zlom ale termín je hned na 1. strane Jarní sraz květen 23.-25.5.2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 3. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 (editace) Všichni co jedete, jak už se tady psalo, ale radši to přihodím i ke každé aktualizaci: - přibalte do kufru, kdo můžete nějaké dřevo na oheň (špalky) - chtělo by to aspoň 2 ks party stanu, kdo má ať se ozve - 1ks Moravecmilan 21, pak psal Mr.Chodny, že by vzal Kemp: http://www.kempannin...annin/index.htm Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 (čt)pá-ne Drizzy 1 os. - chatka č.4 Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 čt-ne wladi 1 os. chatka č.7 czechmichael 1 os. chatka č.7 pá-ne Moravecmilan21 1 os. chatka č.8 Nemo.x 1 os. chatka č.8 so-ne KubinoS 2 os. chatka č.9 Michael91 2 os. + pes chatka č.10 pá - ne Ladislavpraha 2 os + pes chatka č. 11 pá - ne Bajuszka 2 os. + pes - stan (st)čt-ne brc.majkl 2 os. stan Sup1 1 os. sup Passport ??? Psal Vick Lanny ??? Poslána SZ AceVentura ??? Poslána SZ Ďurih ??? TomTF ??? Ladislavpraha ??? Akorát Ladislavpraha, prosím tě napiš ještě od kdy do kdy budete na srazu, jestli od pátku do neděle, jako většina a jestli chcete chatku a nebo si vezmete stan??? A už je to teda krásných 18 vozu Škoda Superb I Bája Editováno: 4. Únor 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Tak bando byl jsem se podivat v tom kepiku. Fotky tedy nemam majitelka tu nebyla a chodili tady delnici tak mi to bylo blby. Jinak chatky krasne blizko u sebe. Ohniste u chatek napocital jsem 3-4. Drevo moznost nasbirat v lese nebo zakoupit na recepci. Gril bych radsi vzal. Parkovani u chatek a postaveni stanu neni problem. Pristresek cca 50m od chatek teraska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 To je pekna zprava Uz se tesime Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 a jak je daleko ten bungalov od těch chatek chanos a nebo hlavně od místa kde budeme večer nejspíš posedávat, přes den je to jedno, ale jde mi o večer, aby malá mohla chrápat a mi byli blýzko toho bungalovu, tak aby bylo vidět na dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.