Doktorone Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) jo jo, 1 a 2 se mi taky líbí jinak relly je ten víkend 17.5. a author je ten víkend 31.5. , takže ten co zatim většina psala, že se ji hodí což je ten 25.5. by jsi to měl mít mezi tím, takže paráda Editováno: 16. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 No nejlepší by byl pro mě asi toho 9.5. To většinou nejsou ,žádný akce a i kdyby jste chtěli mohl bych nám tam u nás zarezervovat ten obídek A myslím,že by jste byli maximálně spokojeni. Jen tedy už by to chtělo aby jste sem už tak nějak psali komu se hodí jaký termín. Ale za mě to vidím asi určo 9-11.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 vick: No tak telefon mají a určitě se všude dovoláš Musí fungovat. Né každej tam bude volat až od 1.května .Jde spíš o to aby měli místo takže to chce vždy co nejdřív Když tam dorazím a nikdo tam nebude tak mají telefony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) Ahoj, tak to jsem ráda, že ses toho chytl a mi to na jaře ulehčil, že nemusím schánět něco já Jinak co se týče termínu, dali jsme to do konce ledna ať si všichni můžou pozjišťovat, jak to v práci mají a a popřípadě si nahlásit dovču. Takže na konci ledna anketu uzavřu a dám pevný termín srazu. Podle toho by jsi mohl potom rezervovat kemp. Ono to jde i tak, že tam dáš předběžnou rezervaci a že jim na konci ledna dáš vědět, co a jak Taky jsme to tam udělali, jak jsme na podzim připravovali sraz - obvolali, dali případnou rezervaci, a pak popřípadě zrušili. Jinak se vyvaruj rezervaci, kde po tobě budou chtít zálohu, tohle bych v tomto případě nebrala. Jelikož nikdy nevíš, že 100% pojede tolik lidí, že se ti vlezou do chatek za kterou se musí zaplatit rezervace. Kdyby jsi cokoliv potřeboval vědět, poradit apod, klidně piš SZ, ráda pomůžu A teda, jak už psal Honzík, prosím za nás a za mé rodiče, aby do kempu a chatek mohli psi - středních plemen. Děkují moooc Klidně ti kempy můžu hodit do ankety, kdyby měli všude volno a nevěděl si který vybrat Za mě teda je nejlepší ten první Splňuje snad všechny podmínky, které jsme se snažili dodržet i my na podzim U toho druhého jsou chatky ve svahu, tak tam asi auta k chatkám až ne, ale třeba to je jinak... Bája Editováno: 16. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) Bajuszka: o.k to by bylo úplně super. Kdyby jsi to mohla hodit do té ankety(snad nevadí,že tykám ? ) No jasný o těch hafanech ,už jsem to tady slyšel mockrát. Takže beru na vědomí a myslím na to dnem i nocí . A s těmi zálohami taky je mi to taky jasné . Já bych to každopádně chtěl ten příští týden object a podívat a pozjistit info. . A doufám,že by nikomu nevadilo,že by neměl každej chatku pro sebe s tím doufám,že počítáte .Že jse budem muset smrsknout do dvou do třech Editováno: 16. leden 2014, autor: czechmichael Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jinak ty Kempy jsou asi nejvíc co jsme mi zamlouvali. Jak prostředím. Tak výbavou. Sice budu kempovat po hodně dlouhé době.Takže nevím jak by člověk měl být náročný.Ale mi stačí když budou pěkné sprchy,anglický trávník (ŽERT). A hlavně čisto. . A hlasování bych dal tak příští týden až se mi to podaří object a vysondovat kde co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) bojim se aby toho 9.5. ještě nebyla zima jinak nás to zatim vypadá bude celkem dost, takže nevim, jestli budou stačit 3 chatky, já třeba jestli pojedu i se ženou a malou, tak potřebuju celou chatku, Vickovi taky asi spolknouc celou, takže tak ale posonduj a uvidíme určitě by to chtělo několik chatek v řadě, jak dle fotek to měli třeba na tý bystřičce Editováno: 16. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Tak musím počítat s tím,že né všude to budou mít stejný.Ale nevím dle fotek moc toho člověk nepozná. Jak říkám.Když se podaří příští týden to objedu a uvidíme co zjistím. Jestli mi i nechají nahlídnout a tak .Tak kdo bude potřebovat vlastní tak sji řekne.To už se pak nechá vše domluvit .Teď je pro mě důležité zjistit:jak budou mít volno,jestli tam můžou psi,jestli není problém parkování u chatek a co tam vše mají pro vyblbnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 16. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Tak mi pak do SZ pošli kempy, které chceš dát do ankety. Jak píše Doktorone ten první víkend je ošemetný, protože může být ještě chladno a před ním je státní svátek, tak aby nebylo plno na prodloužené víkendy. Do 3 chatek se ti určitě nevlezeme Počítej s tím, že Vick a Čuzík samostatné chatky (k Čuzíkum se do chatky může dát Michael91), takže jen oni jsou dvě chatky. Jinak my si bereme stan, takže nás nepočítej Vick 2 osoby Čuzik 2 osoby Michael91 1 osoba Airman64 1 osoba Tarantulas 2 osoby Mr.Chodny 1 osoba Drizzy ??? Doktorone ??? czechmichael ??? Tak a tohle si zkopíruj a postupně přidávej a upravuj Není to sranda, takže hodně štěstí Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) to je jasný, že to nebude všude stejný přesně tak jak řikáš, pozjisti jak to tam všude je a pak začneme domlouvat dál Editováno: 16. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 O.k dobrá vás si škrtám (né sranda .jak jsem psal nejdříve potřebuji zjistit výše zmíňené body. Pak se bude pokračovat dál .Tak pak tedy v tom případě by pro mě připadal ten termín 23-25.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 když vyjedeš nahoru na stránce,tak je tam anketa na termíny a ten 23-25 zatim většina také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jj viděl jsem Už jsem to tam zadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Člověk si jde na šichtu a tady se strhne veliká debata :-) Výborně :-) Jinak michaeli když ses tak do toho vrhnul doufám, že to dotáhneš do konce se vší parádou Myslím si, že objíždět nic nemusíš prostě si vypiš věci které jsou pro náš důležité co jsme tu psali a čistě zavolej do kempu a poptej se nato po telefonu a když to budou splňovat vuala mrkni se do kempu osobně. Jinak pokud kemp třeba nemá ohniště kde by jsme se všichni usadili tak ten kemp zrovna nebude ten pravý . Každopádně Šumava je velká a myslím, že tam je více jak tři kempy :-) Dnes se mrknu kolem a kolem pohledám na netu a skusím taky něco najít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Tak vis jak mam dovolenou takze mi to rozhodne vadit nebude (-: a taky konecne po dlouhe dobe si zajezdim je jich tu vice,ale tyhle rekl bych vypadaji nejsolidneji (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Honzíku, ohniště není podmínkou Můžeme vzít zase grily. V Sedmihorkách jsme taky seděli u grilu Jinak já už kempy v Čechách projížděla a musím říct, že Michal vybral dobře a snad z těch dvou jeden klapne, ten třetí jsme nechali v záloze. Musím říct, že Čechy nejsou z levného kraje Dát za sprchu 40,- mi příjde docela až k pláči a našla jsem i jiné libůstky ... Jo Michale hlavně zjisti, jestli tam jsou židle a stoly, které se dají dát ven, protože kdyby ne, museli by jsme si všichni do kufru přibalit. A taky jestli tam je nějaký altán nebo kryté sezení, protože zase kdyby ne, museli bychom někoho poprosit ať přibalí párty stan Minule ho se mi zda vezl MrChodny. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Jinak koukám, že hlasů na termín je docela dost Ale byla by potřeba napsat i sem napsat, že se chcete zúčastnit, aby organizátor věděl přibližný počet Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Ahoj, rádi bychom vás s přítelkyní všechny poznali, v květnu máme volno o každým víkendu, je to ještě daleko, takže s tím budeme počítat. jen nevím na jaký datum mám hlasovat, mlžeme všechny, ale nerad bych nějak ovlivňoval data a dělal tak zle tomu, kterej může jen v nějaký termín. mám teda nějak hlasovat? Pokud jo, asi bych zkusil nějaký pozdější datum, aby byla větší pravděpodobnost, že bude hezky. Chceme se vyspat ve stanu, který nám zapujčí rodiče přítelkyně tak doufám, že bude v pořádku a povede se nám ho rozložit Kdyby něco, snad Bájo poradíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 kdyžtak všichni se stavbou rádi pomůžeme, taky jsem pro termíny s větší šancí že bude hezky, i když počasí v čechách si dělá co chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Tak hlasuj pro ten, co má nejvíce hlasů Jednoduché Jinak rádi pomůžeme při stavbě spacího obydlí v podobě plachet To počasí si dělá co chce všude... Hold jak my se k přírodě chováme, tak nám to vrací... Aktualizace: Vick 2 osoby - chatka č.1 Čuzik 2 osoby + pes - chatka č.2 Michael91 1 osoba Airman64 1 osoba Tarantulas 2 osoby Mr.Chodny 1 osoba Drizzy ??? Doktorone 2 osoby + dítě - chatka č.3 czechmichael ??? Bajuszka 2 osoby + pes - stan brc.majkl 2 osoby - stan Bája Editováno: 17. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 díky, já jsem stan stavěl jednou a to bylo už po pivě, tak vím, že to nebylo nějak napnutý, ale drželo to. Auto jsem dal radši pár metrů od přístřešku jinak ten kemp s tou řekou vypadá moc fajn. Pokud budete mít zájem, máme gril, basketbalovej míč (i když to teda hrát neumím) a další věci. Hlasoval jsem tedy pro toho 23., ten úplně poslední týden by to bylo na krev, barča (ta moje, ne Bája - aby nedošlo k nedorozumění ) má od 16.6. absolutorium, tak aby nemusela ležet v knížkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 V kempu v prvním odkaze to vypadá hodně dobře :-) Jinak ty chatky CHANOS sou výborné :-) vypadá to že auta tam muzou az k chatkám :-) Mám ale obavu ze tak dobrej kemp bude na rok dopredu rezervovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) ten poslední víkend asi pojedem na slovensko, takže tam by mi to taky uplně neladilo a maj tam maj ty závody na těch kolech a to by pak nemoch ani pan pořadatel jinak ten s tou řekou vypadá fakt parádně, v ceně lůžka je i sprcha a elektrika, takže sprcha nebude automat, což je paráda a psi tam můžou za 40,- a ohnišť je tam dle popisu několik rozmístěných po celém kempu, teď už jen aby mohli naši mazlíci parkovat u chatek a to nejdůležitější aby v termínu bylo volno jo a ke mně Barčo můžeš připsat 2 osoby plus 2 letá princezna a chatka Editováno: 17. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 17. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Tak jsem aktualizaci trochu upravila ať je přehlednější Michale, tedy počítej s tím, že rodinky budou chtít své chatky, že je nebudeš moci pospojovat s mlaďochama Takže ti, co jedou po 1 osobě, tak ti se dají nějak dohromady do chatek Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Jojo tak tak hned si napiš mě MrChodny a Drizzy do jedné chatrče :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.