Bajuszka Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) Aktualizace: Vick 2 osoby - chatka č.1 Čuzik 2 osoby + pes - chatka č.2 Michael91 1 osoba chatka č.2 Doktorone 2 osoby + dítě - chatka č.3 pá - ne Airman64 1 osoba - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 osoba - chatka č.4 Drizzy 1 osoba - chatka č.4 Ghostbuster 2 osoba - chatka č.5 Tarantulas 2 osoby chatka č.6 pá-ne czechmichael ??? Bajuszka 2 osoby + pes - stan st(čt)-ne brc.majkl 2 osoby - stan Sup1 ??? sup nebo plachta Lanny ??? AceVentura ??? Nemo ??? PetříkJunior ??? (nejsem si jistá z nickem, kdyžtak mě opravte) Michale a poptej se kdyžtak na ty ceny, protože na těch str píšou, že organizované zájezdy mají inviduální ceník. Jo a některým by to chtělo asi poslat SZ (Lanny, AceVentura, Nemo ...) Jinak teda uzavírám datum na to, co má nejvíce hlasu Ještě prosím pisněte od kdy do kdy dojede??? Předpokládám, že všichni do neděle Připíšu to potom ke každému v seznamu Snad jsem na nic po tolika příspěvcích nezapomněla Datum srazu je tedy 23.-25.5.2013 Bája Editováno: 19. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) mi pátek až neděle určitě a kdyby se rýsovalo nějaký překrásný počasí tak pokud pojede někdo, tak možná čtvrtek, ale to už operativně Editováno: 19. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 bando moja, tady se to teda rozjelo, nestíhám ani číst snad Michale dík moc že ses toho ujal, je super že se teď nějak chytla "tradice", že pokaždé sraz někde jinde organizovaný někým jiným a že se pravidelně střídají čechy s moravou... Toto bude náš čtvrtý sraz a krásně se to střídá (Vranov - Víťa, Semihorky - Jarda, Bystřička my...) Penzion na jídlo vypadá moc hezky a je super, že nás tam doprovodí i zaměstnanec, bude to mít určitě svou výhodu Kemp taktéž vypadá velmi hezky, už se do něj těším teď a doufám, že konečně i klapne pořádné počasí, zatím k nám moc nakloněné nebylo... Doktorone: My pokud to půjde pojedeme už ve čtvrtek odpoledne, abychom tam na večer byli, déle asi volno v práci nedostanu... ale to se uvidí... rozhodně když pojedeme takovou dálku tak se budeme snažit vyrazit co nejdříve abychom se tam i někde podívali... Ghostbuster: Není nic lepšího než pořádná projížďka našími Supími miláčky Vím o čem mluvím, v létě jsem si dal krásných 700km na jeden zátah a bylo to super Sice nejdou srovnávat cesty české a rakouské ale byla to pecka czechmichael: Hele my s Barčou pořádali podzimní sraz a udělali jsme to jednodušše, podle prvních přihlášených jsme napočítali počet chatek a k tomu přidali 4chatky navíc pro sichr... Domluvil jsem se s paní provozní že ji tři týdny předem zavolám a upřesním přesný počet chatek, který budeme požadovat. Myslím že teď to bude asi taky nejlepší takhle udělat. Další dobrá věc je podle mě zůstávat s nima v kontaktu, nám to velmi pomohlo a byli k nám nakonec velmi vstřícní Fakt už se těším jak uvidím staré známé, ale že poznám i nové tváře. Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Já bych taky rád jel už ve čtvrtek ráno každopádně to nezáleží jen na mě :-) Uvidime jak Víťa s Radkem natom budou časově :-) Já sem rebel ja bych klidně vyrazil už ve 3 ráno :-) Dálnice prázdné pohoda :-) A může se jet jak o dušu :-) Jinak s datem počítám už na 100000000000% a hlasím si dovču v práci ať mě nikdo nepředběhne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) Tak Baru nám můžeš taky připsat chatku, a přijedem v pátek a do neděle do konce pobudem. Editováno: 19. leden 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 No já každopádně dorazí v pátek a tak na 16-17:00 večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Michael91 1 os. chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 Drizzy 1 os. - chatka č.4 czechmichael 1os. chatka č.4 pá-ne Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Bajuszka 2 os. + pes - stan st(čt)-ne brc.majkl 2 os. - stan Sup1 ??? sup nebo plachta Vick ??? Lanny ??? AceVentura ??? Nemo ??? PetříkJunior ??? (nejsem si jistá z nickem, kdyžtak mě opravte) Michael a budeš sám a stan nebo chatka??? Jinak jsem tu aktualizaci trochu poupravila, už jsem se v tom sama začala ztrácet Bája Editováno: 19. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 jo jinak budu sám.Takže kdo si mě vezme k sobě budu rád A jak to tak vidím tak ti co budou sami asi nejspíš dostanou svojí chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Jo jo přesně jak píšeš samotné osoby půjdou k sobě do chatky Jinak kluci v chatce č.4 by tě mohli vzít do čtyřky Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Toho já se nebojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Ale jak řikám každý sraz co se stane v chatce ( teď čislo čtyři zrovna ) č.4 taky zustane v chatce číslo 4 :kol-28: :kol-28: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Vám je to č.4 souzené :D Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 No jasné,já nic ventilovat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Bajus uz je rozhodnute kde to bude? Rad by som prisiel aspon v sobotu pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Wladi, zatím to vypadá, že to bude zde http://www.kempannin.sumava.net/kempannin/index.htm Ale ještě to není 100%. Má to nastarost czechmichael, který během tohoto týdne bude zjišťovat veškeré podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 No já bych řekl,že to dopadne dobře Ničeho bych se nebál. |Ale je pravda nechme se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 hmm kukam je to dost streka odo mna..tak skusim nahovorit este jedneho kamosa a by sme prisli aj na noc..500km na otocku sa mi neoplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 NO to rozhodně ne když už tak dorazit posedět pokecat popít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Spím v Supovi Je tu vůbec někdo od Chomutova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak bando máme nějakých cca 16 chatek max do 5m od sebe A volno mají takže teď už jen dát dohromady rozmístění kdo s kým jak a proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Jo a dostanem ty chatky chanos a byl by i volný ten bungalov jeden k tomu Ale jsem domluvenej s paní,že cca 3týdny před jí dám vědět co a jak. Nebo i když už to budem vědět dřív není pproblém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) pán je šikovnej, paráda a jak je ten bungalov daleko od těch chanos? kdyby byl hned u nich, klidně si připlatim za bunga bunga a auta k chatkám jdou? Editováno: 20. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Ten bungalov je hned za temi chanos. Tech cca 5m a auta nejsou problem (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 A kde muzou byt stany sefe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Stany by neměl být problém postavit u chatek Paní byla velmi milá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.