michal2009 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Famoozni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 dle fotek bych řekl, že stany v pohodě u chatek jinak když koukám na ty fotky, tak ten bungalov u těch chanos nikde nevidim, ty jsi to asi nefotil co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Jáí tam nebyl volal jsem po telefonu .Pač auto eště není 100% tak jsem hlavně chtěl zajistit termín. Ale bylo mi řečeno ,že ten bungalov je hned kousek od těch chatek právě těch cca 5 m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 A nebojte apeloval jsem na to a prosil abychom byli pohromadě Takže to je zajištěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2014 To je super zprava pri pondeli Jinak ja uz jsem k tomu seznamu psala i kdo jak je v chatkach, rozdelila jsem to teda na cisla, aby v tom nebyl chaos. Pak akorat do toho kempu musos dat vedet, kdo prijede drive, ti co budou mit chatky, na stany neni potreba rezervace. Stepane, pokud budete chtit ten bungalov, tak ti ho do seznamu pripisu misto chatky Stejne si myslm, ze rozdelame zidle nelde mezi chatkama na place a budem radi, ze jsme se sesli, tak je jedno, jak daleko od sebe chatky jsou Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Takže až budeeme vědět lidi.a kdo jak a ským abych to tam nevolal na čtyřikrát tak tam zavolám . A nebo až tedy bude auto což by tedy mělo být tento pátek. Tak tam pak některý den zajedu domluvím se s paní a obhlídnu to jen mi mrzí,že mi to nevyšlo tento týden jak jsem sliboval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) no to každopádně je jasný že si kecnem všichni pospolu, ale jde mi o to, že když tam večer uložíme malou, aby jsme nebyli od té chatky moc daleko a měli vchod na dohled víš, takže když by to od těch chatek bylo těch 5 metrů, tak pohoda, další věc, že je super ta sprcha v bungalovu právě pro malou, nebudem jí muset po koupání nikam vláčet a je tam místo na přenosnou postýlku a když budete chtít, tak se taky budete moct sprchnout u nás, plus je tam lednice na pivka a tak, a linka na přípravu nějakejch laskominek, to neni marný Editováno: 20. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Jo s tím souhlas a nebojte budeme po spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 chtělo by to ale pak aby jsi se tam zajel osobně mrknout a nejlépe vyfotil, jak je ten bungalov daleko od těch chatek, pátral jsem na netu snad uplně všude, ale nenašel jsem a aby bylo právě ohniště někde mezi těma chatkama a bungalovem, kde by jsme seděli aby na ten bunga bylo vidět, kdyby to mělo bejt nějak moc za rohem, tak radši pak budem taky v chanos, ale kdyby to šlo, tak paráda, plus ta lednice je uplná paráda kdyby to klaplo, takže předběžně berem bungalov, ale ještě bych se na pevno rozhodl, až to tam michal skoukne, nejlépe vyfotí a zhodnotí, zda je to reálné, jelikož chceme večer sedět s váma a kdyby na tu chatku nebylo vidět, tak bych si to moc neužil, jelikož bych furt sondoval, jestli někdo neoxiduje u chatky kde bude malá a tak podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 20. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Jasne, v pohode Michal pozjistuje, a pak se rozhodnes co a jak. Preci jen bude to nejmladsi ucastnik srazu, tak o nej musi byt postarano Baja 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 pravda pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Nebojte všechno bude Když to nestihnu tenhle měsíc tak v únoru 100%% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 hlavně že maj volno a že s náma počítaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Přesně tak místo máme na 100% jisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Já si už dneska nahlásil dovolenou tak super :-) Já jsem plně připraven :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Nu tak volno už mám taky domluvené Jen tedy v ten pátek dorazím do kempu tak mezi 16-17h počítám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Kdo mě sakra vyškrtnul?Kdo si to dovolil? Prozatím nemám indicie,že by to nemělo vyjít takže šup ať už jsem tam.Vick + milenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Tak to nevim kdo. Ja urco ne (-: Ja jen pridavam. (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Nevyskrkla jsem te, jen jsem cekala na tve potvrzeni, jelikoz mi milenkou bylo napsano, ze nepojedete... Proto jsem te tam dala s ??? Vecer seznam opet saktualizuji Baja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 taky jsem se divil když jsi tam byl najednou s otazníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) Aktualizace: Čuzik 2 os. + pes - chatka č.1 Michael91 1 os. chatka č.1 Doktorone 2 os. + dítě - chatka č.2 pá - ne Ghostbuster 2 os. - chatka č.3 Airman64 1 os. - chatka č.4 čt-ne Mr.Chodny 1 os. - chatka č.4 Drizzy 1 os. - chatka č.4 czechmichael 1 os. chatka č.4 pá-ne Tarantulas 2 os. chatka č.5 pá-ne Vick 2 os. chatka č.6 wladi 1 os. chatka č.7 Bajuszka 2 os. + pes - stan st(čt)-ne brc.majkl 2 os. - stan Sup1 ??? sup nebo plachta Lanny ??? AceVentura ??? Nemo ??? PetříkJunior ??? (nejsem si jistá z nickem, kdyžtak mě opravte) Víťo jsi zpět v seznamu a promiň bylo mi psáno, že nepojedete... Jsem ráda, že jedeš Bája Editováno: 22. leden 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 hele ale ty chatky chanos jsou pro tři kusy, takže do chatky číslo 4 nevim nevim jak to chlapci zvládnou, jedině milan s honzou nahoru na palandu a filip s michalem dole no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 21. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Voni si nějak poradí klucí šikovní :D Ne kdyžtak se někdo k někomu přidá, jak se ukáže ještě někdo, kdo dojede sám Chatek je prý dost Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Nebojte tam se musime vejit i kdybychom nechteli. (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 to je taky fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.