Lenny93 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Ahoj všichni, je mezi Vámi někdo, kdo je z Mladé Boleslavi nebo blízkého okolí a má na Rapidu sport paket ? přemýšlím, že bych si ho pořídil, ale nikdy jsem to v reálu neviděl a nerad bych koupil něco co bych třeba po koupi zjistil, že není tak pěkný jako jsem si to představoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Máte někdo zkušenost s firmou Laminoservis nebo nějakou obdobu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Mno pěkný libí , ale ja osobně dávám přednsot takév upravě doma podle sebe , přední spojlér zadní spojlér případně křídlo atd nejlip na zakazku dělane aby to nemnělo každé 5 auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 22. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 já vím, ale chci použít co nejvíc sériovejch dílů kvůli homologacím :-) pak je možnost nárazník CSR ale ten mi přijde jako radlice na sníh :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomoun Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ja hlavně doufám že přibudou v nabídce nějaké hezké kryty prahů a taky řekněme difuzor s výřezem na výfuk. Osobně též dávám přednost homologovaným dílům přimo od výrobce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 prahy nepřibudou protože nemám tyhle nástavce rád. Difuzor mám vyhlídlej ale váhám a výfuky právě řeším, ale nejspíš vyhraje jen něco ve stylu WRC - tj jen nerez trubka v zadním difuzoru, ale stále nevim jak jak je to řešený pod nárazníkem protože je to zakrytovaný a ten přední nárazník nwm nwm spíš ho doplnim jen tou lištou ze sportu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.