Publikováno Leden 16, 201411 r Ahoj všichni, je mezi Vámi někdo, kdo je z Mladé Boleslavi nebo blízkého okolí a má na Rapidu sport paket ? přemýšlím, že bych si ho pořídil, ale nikdy jsem to v reálu neviděl a nerad bych koupil něco co bych třeba po koupi zjistil, že není tak pěkný jako jsem si to představoval.
Březen 14, 201411 r Mno pěkný libí , ale ja osobně dávám přednsot takév upravě doma podle sebe , přední spojlér zadní spojlér případně křídlo atd nejlip na zakazku dělane aby to nemnělo každé 5 auto
Březen 22, 201411 r Autor já vím, ale chci použít co nejvíc sériovejch dílů kvůli homologacím :-) pak je možnost nárazník CSR ale ten mi přijde jako radlice na sníh :-/
Březen 23, 201411 r Ja hlavně doufám že přibudou v nabídce nějaké hezké kryty prahů a taky řekněme difuzor s výřezem na výfuk. Osobně též dávám přednost homologovaným dílům přimo od výrobce:)
Březen 23, 201411 r Autor prahy nepřibudou protože nemám tyhle nástavce rád. Difuzor mám vyhlídlej ale váhám a výfuky právě řeším, ale nejspíš vyhraje jen něco ve stylu WRC - tj jen nerez trubka v zadním difuzoru, ale stále nevim jak jak je to řešený pod nárazníkem protože je to zakrytovaný a ten přední nárazník nwm nwm spíš ho doplnim jen tou lištou ze sportu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.