O.v.i. Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 znamej by chtel taky O2 - skofin dela referencni vozy od skody auto a ma na to snad minimalni navyseni ale nevim kolik se musi zaplatit predem a jak je to se splatkama, jestli sou ochotny.... atd. nemate nekdo takto auto nebo alespon nejaky informace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Vim, ze svara ma refernetsky auto Skody auto od Klokocky, mozna by stalo za to je navstivit, zahrat si na blbce a neco z nich vytahnout.... Pokud si pamatuju, tak mu nabidli databazi aut a jen cekal az to auto najede 2 000 Km a pak mu ho privezli ke Klokockovy. Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Možná by bylo dobrý zajet do Cartecu přímo v MB a tam osondovat situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 jj funguje to presne tak jak pise fans ale ma to jeden hacek to auto muze koupit jen zamestnanec skodovky pripadne jeho rodinny prislusnik, pokud bude chtit pres znamyho to auto nekdo jinej tak to jde jedine tak ze to auto bude napsany na zamestnance skodovky a pak se znovu prepise ale skodovka to nezamestanci neproda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Přenechat auto jde jakémukoliv človeku, ale přenechá vždy zaměstanec (i třeba v důchodu co už nepracuje) Ještě bych viděl tyto probl proč jsem do toho nakonec nešel: a- auta maj vetšinou před garančkou b- záruka jede od data uvedení do provozu, takže většinou rok... c- ty auta nikdo moc nešetří d- losovat můžeš třeba 20x než se na tě usměje štěstí (pokud nespěcháš no problema) e- výbavu si nevybíráš (resp. na ni čekáš) a pokud vůz nakonec nemá např ESP tak dodatečná montáž móc $$$$ f- sleva na nový je cca 11%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 mám referentské auto, bylo v polovině intervalu a zaruka taky v polovině. oproti novém byl rozdíl 170 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 To Ovidius: Referencký vozy se prodávají každé ůtery přímo v zákaznickém centru v MB.1) Nejdříva mají přednost senioři, to je v úterý dopoledne 2)Odpoledne můžou zaměstnaci,funguje to tak, že na ty auta se jdeš podívat, každé má svoje číslo a ty se pod to dané číslo napíšeš a potom se losuje. 3)Co se neprodá, tak se nabízí servisům, jako je CarTec v MB a jiné. Jinak se to praktikuje tak, že když máš zájem o nějaké auto, tak se pod něj napíšou všichni tví známí, co dělají ve škodovce a potom, když to výjde, tak hned při koupi se to píše na toho, kdo to chce. Servisi to dělají tak, že mají svoje koně a ty jim to potom přenechaj. Řekl bych, že ty servisi na tom májí tak 50-60tis. ty voe to sou manevry - muzes mi napsat prosimte (mail, ICQ) kolik by tak stala O2 v ambiente a chtel by taky 16ku FSI nebo ten 77kW TDecko - ty auta maj +- 25000 nalitano ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 (editace) OK Editováno: 8. Září 2006, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 To Ovidius: Referencký vozy se prodávají každé ůtery přímo v zákaznickém centru v MB.1) Nejdříva mají přednost senioři, to je v úterý dopoledne 2)Odpoledne můžou zaměstnaci,funguje to tak, že na ty auta se jdeš podívat, každé má svoje číslo a ty se pod to dané číslo napíšeš a potom se losuje. 3)Co se neprodá, tak se nabízí servisům, jako je CarTec v MB a jiné. Jinak se to praktikuje tak, že když máš zájem o nějaké auto, tak se pod něj napíšou všichni tví známí, co dělají ve škodovce a potom, když to výjde, tak hned při koupi se to píše na toho, kdo to chce. Servisi to dělají tak, že mají svoje koně a ty jim to potom přenechaj. Řekl bych, že ty servisi na tom májí tak 50-60tis. ty voe to sou manevry - muzes mi napsat prosimte (mail, ICQ) kolik by tak stala O2 v ambiente a chtel by taky 16ku FSI nebo ten 77kW TDecko - ty auta maj +- 25000 nalitano ze? Až vyjde další nabýtka, tak ti jí přepošlu. mooc dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 funguje to i prop studenty skoda auto vysoky skoly?.....????? ze bych si to pak vzal na sebe a klidne bych vam to nekomu nechal ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 To Ovidius: Referencký vozy se prodávají každé ůtery přímo v zákaznickém centru v MB.1) Nejdříva mají přednost senioři, to je v úterý dopoledne 2)Odpoledne můžou zaměstnaci,funguje to tak, že na ty auta se jdeš podívat, každé má svoje číslo a ty se pod to dané číslo napíšeš a potom se losuje. 3)Co se neprodá, tak se nabízí servisům, jako je CarTec v MB a jiné. Jinak se to praktikuje tak, že když máš zájem o nějaké auto, tak se pod něj napíšou všichni tví známí, co dělají ve škodovce a potom, když to výjde, tak hned při koupi se to píše na toho, kdo to chce. Servisi to dělají tak, že mají svoje koně a ty jim to potom přenechaj. Řekl bych, že ty servisi na tom májí tak 50-60tis. ty voe to sou manevry - muzes mi napsat prosimte (mail, ICQ) kolik by tak stala O2 v ambiente a chtel by taky 16ku FSI nebo ten 77kW TDecko - ty auta maj +- 25000 nalitano ze? Až vyjde další nabýtka, tak ti jí přepošlu. jak casto vychazi? a kdy se ted ocekava dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Skutočne zaujímavé čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Smazáno uživatelem-již není aktuální. no ja jsem nic nestihl - pisni mi treba mail nebo SZ s pribliznymi ceny at si to umim nejak predstavit.... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Mám referentskýho superba a zatím maximální spokojenost. Rok starej a uspora 300tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 chtel bych ozivit toto tema. jak k takovemu referentskemu autu prijit. je to precejen volba mezi novym a ojetinou. potreboval bych neco konkretniho, pripadne by mi pomohli zkusenosti i od lidi kteri takove auto maji. nejlepe treba po icq icq- 296-659-180 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 chtel bych ozivit toto tema. jak k takovemu referentskemu autu prijit. je to precejen volba mezi novym a ojetinou. potreboval bych neco konkretniho, pripadne by mi pomohli zkusenosti i od lidi kteri takove auto maji. nejlepe treba po icqicq- 296-659-180 dnes uz k tomu muze prijit i neskodovak - a to naprosto legalne - ja kdyz bral O2 tak se to jeste nesmelo ale..... vsechno jde jinac auto naprosto OK - mel ho znamej tak sem mu najel asi 5000km jeste kdyz to mel on takze sem vedel naprosto do ceho jdu jinac nevim co te konkretne zajima ale callni do zakaznic. centra v MB a oni ti vse reknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Máme, i Okinka i Fábka jsou bývalé referenčáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 chtel bych ozivit toto tema. jak k takovemu referentskemu autu prijit. je to precejen volba mezi novym a ojetinou. potreboval bych neco konkretniho, pripadne by mi pomohli zkusenosti i od lidi kteri takove auto maji. nejlepe treba po icqicq- 296-659-180 Volba to je, ale pořád pořizuješ auto,co má ještě cca na rok záruku..+ záruku na lak a karoserii,takže v tom bych problém neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 chtel bych ozivit toto tema. jak k takovemu referentskemu autu prijit. je to precejen volba mezi novym a ojetinou. potreboval bych neco konkretniho, pripadne by mi pomohli zkusenosti i od lidi kteri takove auto maji. nejlepe treba po icqicq- 296-659-180 Volba to je, ale pořád pořizuješ auto,co má ještě cca na rok záruku..+ záruku na lak a karoserii,takže v tom bych problém neviděl. Ahoj.Referenční auto z MB mám taky a jsem s nim spokojený O2 Elegance r.v 2005/12 za 469000,- mám na něj dvouletou prodlouženou záruku a kdyby Tě zajimalo vic tak se ozvi.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 ....... mám na něj dvouletou prodlouženou záruku a kdyby Tě zajimalo vic tak se ozvi.R. Co myslíš tou prodlouženou zárukou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 ....... mám na něj dvouletou prodlouženou záruku a kdyby Tě zajimalo vic tak se ozvi.R. Co myslíš tou prodlouženou zárukou? To znamená,že máš záruku dva roky jako na nový vůz ale je tam podminka,že musiš absolvovat veškerý servis v Havexu.Mám už od nich druhé auto a bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 A k té záruce..těžko někdo z druhého konce republiky bude jezdit kvůli servisu právě do Havexu. Neříkám,že to není od nich dobrá služba...pro místní. Na těch referenčkách je dobrý,že jsou staré cca rok,takže na ně platí klasická záruka,a to ve všech servisech Když jsem kupoval Okinku, říkali max. rok nebo 15 tis. km. S Okinkou problémy žádné nejsou, u Fabie jsem kdysi narazil, byla tam z nějakého důvodu omezená záruka, je dobrý si na to dávat pozor a vyptat se, mě tenkrát odbyli a já se nevyptával a pak to stojí penízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Hlavně,aby si to vzal k srdci i někdo jiný..jinak souhlas. Zpátky k tématu..známí mají taky auto přes Havex,rok staré, najeto cca 20000 km (takových tam asi bude většina). Záruka jim normálně běží klasická..můžou kamkoliv. Jen u těch referenček mi přijdou občas zvláštní některé výbavy..např. dát na 1.4 xenony apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 mischicka: Být z OII, tak todle bych klidně promazal, je to 100% OT. Nechám to ale na místních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 mischicka: Být z OII, tak todle bych klidně promazal, je to 100% OT. Nechám to ale na místních Už jsem to udělal, díky za nakopnutí, myslel jsem, že domluva to vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.