tomjuzko Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Zdravím, nevíte někdo, jestli by náhodou nepasoval středový tunel s pevnou loketkou z Passata B5/B5.5 do OI? Koneckonců ty zdvihací loketky mají stejné, a obě jsou to koncernová auta... Napadlo mě to, když jsem projížděl témata typu "střed. tunel OII do OI" ap., a přišlo mi to, jako jednodušší řešení. Pochybuju o tom, že když jsem o tom nikde nečetl, že by to bylo možné, ale nikde jsem se nedozvěděl, proč by to nešlo. Nevíte o tom někdo, nezkoušel jste to někdo? Je to širší/užší, delší/kratší, jiný konec u řadičky? Zvědavostí nemůžu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Urcite by nepasovali. Loketky rovnake nie su. Passat ju ma na sposob JumboBoxu z O2, O1 ju ma postavnu na trojnozke zasrobovanej do podlahy. Mimo to, passatovy stredny tunel je dlhsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomjuzko Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Právě, že do Passata se dávala i ta samá, co je v OI, a ta samá je i v tehdejších Audi. Ale s tím, že je ten tunel delší máš asi pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.