Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj mám menší problém. Odešlo mi rádio a kamáram mi pujčil svoje staré, ale bohužel i po vytažení klíčku se rádio nevypne. Máté nějaké nápady? Může to mít  něco společného s tím, že se po vysunutí klíče nerozsítí stropní osvětlení?

Vloženo

Je zapojené jinak než dosavadní rádio. Není připojené přes nějakou redukci? Někdy tam bývají dva kontakty, které se dají vzájemně prohodit (stálé a spínané napětí), to by mohlo pomoct. Pokud to tak není, bylo by nejspíš třeba přepojit kontakty.

Vloženo

tak jsem to včera projel diagnostikou a vyhodilo mi to tuto chybu

1 Nalezeny chyby:
00849 - Kontakt S na spinaci zapalovani -D
            25-00 - neznamy stav spinace
co myslite?

• o 2 týdny později...
Vloženo

To se mi tenkrát stalo také....Tak jsem prostě smířen s tím že odešlo rádio...Napíchl a zjistil jsem toto....Závadu jsem se pokusil smazat,nešla....Tak jsem cca týden jezdil bez rádia(demontováno) a potom jsem si řekl že přehodim a rádio hold půjde pod stálých 12V a zapojím a ejhla už to fungovalo :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...