fithusk Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Ahoj mám menší problém. Odešlo mi rádio a kamáram mi pujčil svoje staré, ale bohužel i po vytažení klíčku se rádio nevypne. Máté nějaké nápady? Může to mít něco společného s tím, že se po vysunutí klíče nerozsítí stropní osvětlení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Je zapojené jinak než dosavadní rádio. Není připojené přes nějakou redukci? Někdy tam bývají dva kontakty, které se dají vzájemně prohodit (stálé a spínané napětí), to by mohlo pomoct. Pokud to tak není, bylo by nejspíš třeba přepojit kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Jo jo,myslím to bývají většinou barvy žlutá a červená těch drátů. Na tohle tu jsou ale jiní machři,kteří ti určitě poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 pin 4 a pin 7 v iso konektoru, radio je origo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Radio je neorigo a prohodit žlutý a červený už jsem zkoušel...nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 tak jsem to včera projel diagnostikou a vyhodilo mi to tuto chybu 1 Nalezeny chyby:00849 - Kontakt S na spinaci zapalovani -D 25-00 - neznamy stav spinaceco myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 orech spinacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 25. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2014 To znamená, že musím vyměnit i zámek? Nebo stačí vyměnit poze nějaký spínaš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Zámek ne! Abys to lépe pochopil-ten bílý váleček z konektorama do kterého ti vedou dráty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 26. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Už chápu.Na kolik tato sranda zhruba vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Tak záleží jestli koupíš origo nebo ne. Myslím 200-600kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 +- talíř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 26. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Je to tato věc? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/4b0905849-spinaci-skrinka-oe-4735.html Jak je to s výměnou? Co všechno se musí demontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 5. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Tak jsem dnes ten ořech vyměnil a nepomohlo. Nějaké další nápady? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 To se mi tenkrát stalo také....Tak jsem prostě smířen s tím že odešlo rádio...Napíchl a zjistil jsem toto....Závadu jsem se pokusil smazat,nešla....Tak jsem cca týden jezdil bez rádia(demontováno) a potom jsem si řekl že přehodim a rádio hold půjde pod stálých 12V a zapojím a ejhla už to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 přesně to jsem udělal, ale prostě mě to se*e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.