ceannu Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Kua chlapi poradte, dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Kua chlapi poradte,dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt??? No řekl bych že to bylo tou dlažbou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Kua chlapi poradte,dnes som isiel po vydlazdenej ceste a volant mi skakal akokeby iba na niecom visel... v niektorych momentoch akokeby sa aj sam chcel otocit...strasne boli citit otrasy od nerovnosti povrchu... co to moze byt??? Fakt super popsání závady,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 i supr nazev tematu, kazdej hned vi oc o de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Nazdaaaaaar! Mas dobrej titulek tematu, sem se nemohl nepodivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 i supr nazev tematu, kazdej hned vi oc o de to jsem si ani pořádně nevšim,,,to je mazec...a přitom bych mu rád poradil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceannu Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 sorry za ten nazov... ide o to ze som mal problem s volantom a mal som pocit ze sa moze nieco vazneho stat pocas jazdy...preto ten nazov :-)... kazdopadne sa mi to podarilo ciastocne vyriesit... problem spocival v tom ze volant bol vysunuty a zaistovacia packa pre nastavenie volanta nebola dobre zaistena (pravdepodobne)... tak som ho znovu nastavil a poriadne som ho zaistil... otrasy na volante nie su uz tak citelne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.