Publikováno Leden 25, 201411 r Ahoj, prosím o radu na přístrojové desce mi nesvítí kontrolka oteřených dveří (červené autíčko), ale vnitřní osvětlení vozu funguje na všechny dveře jak má. Po odpojení a zapojení akumulátoru kontrolka se rozsvěcela i zhasínala podle toho jaké dveře jsem otevřel a zavřel. To vše fungovalo do prvního otočení klíče zapalování, nemusí se ani startovat, potom už se kontrolka nerozsvítí. Mám 1,2/51kw ,typ 5J verze NFM514 dveře na DO vystřelovací klíč. Dá se to nastavit v komfort jednotce? Jestli ano na jakém kanále a adrese. Upraveno Leden 26, 201411 r od Viki 73
Listopad 20, 201410 r Ahoj. Mě zas vrtá hlavou k čemu vedou ze zavíracího mechanizmu přední kapoty takový dva ani né moc silný drátky vedoucí směrem napravo do kabelovýho svazku. A u toho mechanizmu je nějakej elektrickej bazmek ve tvaru 18x18x8mm. To je nějaká kontrola zavření/otevření přední kapoty? A pokud ano, tak proč mi nikde auto nehlásí že je haupna motoru otevřená?
Listopad 20, 201410 r Spínač na přední kapotě je kvůli dolévání oleje. Když čidlo hlásí nízký stav oleje, tak po otevření a zavření kapoty má auto 50 km (nebo 100?) na nové vyhodnocení hladiny. Maxidot pak otevřenou kapotu zobrazuje a spínač používá i případný alarm.
Listopad 20, 201410 r Jo, To je ta divná věc. Olej, no to je možný. Ale mohli to dát taky na funkci zamykání auta bez nainstalovanýho alarmu. Třeba že bez zavřený haupny auto prostě nezamkneš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.