kosumberak Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) Ahoj, vcera jak byly ty hrozne mrazy, tak mi zamrzly dvere u ridice. Jen je mi divne, ze central normalne vystreli ten cudlik, jako kdyby se odemkly, ale stale drzi jak pribite :-) je to normalni? Fabii mam kratce, tak se chci ujistit, jestli se mi tam neco nepodelalo spis. Pokud jsou zamrzle, tak co s tim? Pulhodinova cesta ve dve rano v -14 nepomohla- je fakt ze aut hralo poslednich tak 5 minut cesty. Bojim se neco nekam nalit, aby tam treba nebyla elektronika od dalkoveho centralu apod :-) diky za rady Editováno: 26. leden 2014, autor: kosumberak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Pravděpodobně pude opravdu jen o zamrzlé dveře. chce to teplou garáž,nebo horkou vodu. Těsnění dveří pak něčím vhodným natři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Horkou vodu bych raději nezkoušel,ať nepraskne okno.Jestli jsou dveře přimrzlé,tak bych zkusil fén,nebo horkou vzdušnou pistoli na menší výkon.Pak těsnění natřít silikonovým olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosumberak Vloženo 26. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Super díky kluci. Ještě se zeptám, vy myslíte to těsnění kolem obvodu dveří - to gumový? Já myslel, že zamrzly takové ty kovové packy cca v půlce dveří jak dveře přichytí ke karoserii.. :-) sakra..fén asi nedostanu na zahradu! no nějak to vymyslím..spíš jsem chtěl vědět, jestli je to normální, nebo jestli jsou KO díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 To gumové kolem dveří,ale hlavně i to nahoře nad dveřma s tím jakoby mechem.Tam se nejvíc drží voda a pak dveře k němu přimrznou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosumberak Vloženo 26. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Dobře dobře Díky za rady, člověk se o to auto musí naučit starat :-) takže jdu koupit silikonový olej.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Prodávají se i takové tyčinky na těsnění dveří. Těsnění po nich nezůstává masné a nešpiníš se případně. Mají to na každé benzince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.