dick Vloženo 22. Únor 2015 Autor Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Dnes jsem dostal od kamaráda lampičku, kterou zase vybavím ledkou a vtělím ji někam do kufru na protilehlou stranu. Jen nevím kdy se na to dostanu :-) Editováno: 22. Únor 2015, autor: dick 1 Citovat
dick Vloženo 22. Únor 2015 Autor Vloženo 22. Únor 2015 jojo do kufru myslím, i když v O1 ji mám i pod nohy řidiče, ale to je zbytečné u Rooma-tam to ze stropu svítí jak ve skleníku :-) Citovat
dick Vloženo 23. Srpen 2015 Autor Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Tak jsem se dnes dostal k odstraňování "nějakého bordelu" z ochranné lišty nákladové hrany zadního nárazníku. Po jeho objevení jsem si ještě týden počkal než budu mít čas. A to jsem něměl dělat, z bordelu se vyklubala smola ze stromu a nějaký čas tam určitě pobyla. Výsledek byl takový, že tu lištu naprosto naleptala a odtrhla se i s naleptaným povrchem té lišty. K mé smůle je ta plastová lista ještě opatřena povrchovou úpravou na tom plastu a ta šla dolů. Škoda není velká, naopak zanedbatelná, a komu o tom neřeknu, tak si nevšimne. Ale mě to mrzí, už jen proto, že kdybych více přemýšlel, dalo se tomu včasným zásahem předejít. přikládám foto, po odstranění smoly, je tam vidět ta odlupující se povrchová vrstva lišty, a po jejím zaříznutí otřepů. Takže už vite co to umí nejen na laku, a že ta lišta je dvoukomponentní. Editováno: 24. Srpen 2015, autor: dick Citovat
LUKY-007 Vloženo 24. Srpen 2015 Vloženo 24. Srpen 2015 clocece presne toto som chytil na striebornej liste ... Citovat
dick Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Vloženo 24. Srpen 2015 Dnes návštěva BestDrive. Doplnění klimatizace 150g, desinfekce ozonem, nový pylový filtr, dovážení předních kol. Cena něco přes 1900kč. Uff... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.