Únor 22, 201510 r Autor Dnes jsem dostal od kamaráda lampičku, kterou zase vybavím ledkou a vtělím ji někam do kufru na protilehlou stranu. Jen nevím kdy se na to dostanu :-) Upraveno Únor 22, 201510 r od dick
Únor 22, 201510 r Autor jojo do kufru myslím, i když v O1 ji mám i pod nohy řidiče, ale to je zbytečné u Rooma-tam to ze stropu svítí jak ve skleníku :-)
Srpen 23, 201510 r Autor Tak jsem se dnes dostal k odstraňování "nějakého bordelu" z ochranné lišty nákladové hrany zadního nárazníku. Po jeho objevení jsem si ještě týden počkal než budu mít čas. A to jsem něměl dělat, z bordelu se vyklubala smola ze stromu a nějaký čas tam určitě pobyla. Výsledek byl takový, že tu lištu naprosto naleptala a odtrhla se i s naleptaným povrchem té lišty. K mé smůle je ta plastová lista ještě opatřena povrchovou úpravou na tom plastu a ta šla dolů. Škoda není velká, naopak zanedbatelná, a komu o tom neřeknu, tak si nevšimne. Ale mě to mrzí, už jen proto, že kdybych více přemýšlel, dalo se tomu včasným zásahem předejít. přikládám foto, po odstranění smoly, je tam vidět ta odlupující se povrchová vrstva lišty, a po jejím zaříznutí otřepů. Takže už vite co to umí nejen na laku, a že ta lišta je dvoukomponentní. Upraveno Srpen 24, 201510 r od dick
Srpen 24, 201510 r Autor Dnes návštěva BestDrive. Doplnění klimatizace 150g, desinfekce ozonem, nový pylový filtr, dovážení předních kol. Cena něco přes 1900kč. Uff...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.