Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Dnes jsem dostal od kamaráda lampičku, kterou zase vybavím ledkou a vtělím ji někam do kufru na protilehlou stranu. Jen nevím kdy se na to dostanu :-)

post-5078-0-45375700-1424598027_thumb.jp

post-5078-0-75413100-1424598042_thumb.jp

Upraveno od dick

Do kufra myslíš ? :)

• Autor

jojo do kufru myslím, i když v O1 ji mám i pod nohy řidiče, ale to je zbytečné u Rooma-tam to ze stropu svítí jak ve skleníku :-)

• 6 měsíců později...
  • Autor

Tak jsem se dnes dostal k odstraňování "nějakého bordelu" z ochranné lišty nákladové hrany zadního nárazníku. Po jeho objevení jsem si ještě týden počkal než budu mít čas. A to jsem něměl dělat, z bordelu se vyklubala smola ze stromu a nějaký čas tam určitě pobyla. Výsledek byl takový, že tu lištu naprosto naleptala a odtrhla se i s naleptaným povrchem té lišty. K mé smůle je ta plastová lista ještě opatřena povrchovou úpravou na tom plastu a ta šla dolů. Škoda není velká, naopak zanedbatelná, a komu o tom neřeknu, tak si nevšimne. Ale mě to mrzí, už jen proto, že kdybych více přemýšlel, dalo se tomu včasným zásahem předejít. přikládám foto, po odstranění smoly, je tam vidět ta odlupující se povrchová vrstva lišty, a po jejím zaříznutí otřepů. Takže už vite co to umí nejen na laku, a že ta lišta je dvoukomponentní.

post-5078-0-02750700-1440359533_thumb.jp

post-5078-0-38949700-1440359539_thumb.jp

post-5078-0-53880900-1440359545_thumb.jp

post-5078-0-84977400-1440359552_thumb.jp

Upraveno od dick

clocece presne toto som chytil na striebornej liste ...

• Autor

Dnes návštěva BestDrive. Doplnění klimatizace 150g, desinfekce ozonem, nový pylový filtr, dovážení předních kol. Cena něco přes 1900kč. Uff...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.